Пугачова залишила Росію разом із дітьми на приватному літаку

Коли співачка повернеться в країну, невідомо
фото з відкритих джерел

Російська преса повідомляє, що зворотніх квитків співачка не має

Співачка Алла Пугачова виїхала з Росії разом із дітьми. Про це повідомили російські «Известия» із посиланням на свої джерела. Видання публікує відеозапис, на якому автомобіль Chevrolet Express, який нібито належить артистці, заїжджає на територію VIP-терміналу аеропорту.

При цьому концертний директор Пугачової Олена Чупракова прокоментувала російським журналістам, що їй про це нічого не відомо.

«За попередніми даними, артистка разом із дітьми відлетіла до Ізраїлю з московського аеропорту Внуково на приватному літаку. Коли співачка повернеться в країну, невідомо. Зворотніх квитків Пугачова не має», – йдеться в телеграм-каналі «Известий».

Про те, що артистка повернулася до країни після від'їзду у березні, стало відомо в кінці серпня. У вересні Алла Пугачова закликала Мін'юст оголосити її іноземним агентом – двома днями раніше відомство надало цей статус шоумену Максиму Галкіну, чоловікові Пугачової. Вона також розкритикувала політику чинного російського керівництва та назвала мету введення військ в Україну «ілюзорними».

Тим часом, росіяни вже вимагають заборонити зворотний в'їзд Аллі Пугачової до Росії.

«Усі наші знаменитості, які висловлюються проти спецоперації та наших військових, мають розуміти найголовніше: вони ставлять хрест не лише на своїй кар'єрі, а й на своєму житті, – каже екс-депутат Держдуми Роман Худяков. – Вони сюди більше не в'їзні! Усіх треба позбавляти громадянства та гнати в шию. Так, навіть Примадонну. Ось ми називаємо Пугачову Примадонною. А ви не думали, що Примадонною її зробив народ? Чи багато років вона була прикладом для нас, а зараз який приклад вона подає? Коли проти нас НАТО та Америка, що вона собі дозволяє, яке право має ображати країну? Я впевнений, що після такого позбавити громадянства і поставити повну заборону на в'їзд – це буде відповідь».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: