Віталій Козловський розповів, чому обрав для сина незвичне ім'я

Артист розповів, що раніше він жив сценою, саме музика була головніша за всіх. Тепер, якщо робити цю музику, тільки натхненну синочком, пояснив Козловський
фото: скріншот відео

Козловський: Нещодавно Україна отримала «Оскар», і ім'я мого сина було на вустах мільйонів людей

Артист Віталій Козловський, який вперше став батьком, розкрив ім'я свого первістка: синочка назвали Оскаром. В інтерв'ю співак розповів, чому обрав для сина таке незвичне ім'я.

За його словами, вперше про це ім'я він почув в Італії, де гостював у мами. Саме там одна українка назвала сина Оскаром.

«Я людина, яка співає, і сприймає фонетикою. Це ім'я означає «божественний», і мені це запало в душу, бо я його раніше асоціював з нагородою в Голлівуді, а тут відзначив, що це дуже гарне ім'я. Нещодавно Україна отримала «Оскар», і ім'я мого сина було на вустах мільйонів людей», – поділився співак.

Артист розповів, що малюка з дружиною Юлею вони планували довго, ще до війни. Проте, як сказав співак, «Бог не давав». Про вагітність коханої Козловський дізнався на третьому тижні, коли був на полігоні. 

«Я пішов служити, у мене були військові навчання, і ще тоді моя дівчина, присилає повідомлення, тест, УЗД, пише: «Я тебе вітаю, 5-й тиждень». Я поклав телефон у кишеню, моє серце вилітало з грудей. Я ввечері повернуся у намет, і єдине що відповів Юлі: «Ого». І з цим «ого» не спав всю ніч, і думав, що тепер моє життя змінюється», – розповів артист.

Віталій Козловський розповів, чому обрав для сина незвичне ім'я фото 1
фото: скріншот відео

Козловський зауважив, що був поруч з дружиною від початку переймів й до появи первістка на світ.

«Я тримав Юлю за спину, разом з нею тужився, і це давало результати і на енергетичному рівні відчував, що їй стає легше. За дві години, коли з'явилася голова, я сказав: «Юля,у нього теж чорне волосся, як у мене». Мене покликали перерізати пуповину, у мене був мандраж. Пам'ятаю це відчуття, потім мені його поклали на груди, і ти не віриш, в те, що відбувається, в житті було так багато емоційних речей, і вже не розумієш, де реальність, а де ні, це було нереально», – згадує співак.

Артист додав, що раніше він жив сценою, саме музика була головніша за всіх. Тепер, якщо робити цю музику, тільки натхненну синочком, пояснив Козловський.

До слова, Віталій Козловській показав ексклюзивні кадри з новонародженим сином.

Нагадаємо, Віталій Козловський одружився.

«Сьогодні мені 39. Минув рік, який перевернув моє життя… Коли опиняєшся за крок до смерті, цінності змінюються полярно – хочеться поспішати жити, поспішати любити, насолоджуючись кожною миттю, проведеною з найріднішими і найважливіше не відкладати на потім. Скажу всесвіту тільки одне: Дякую», – написав Козловський під світлиною.

У коментарях шанувальники щиро радіють за молоде подружжя і вітають закоханих. 

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: