Блогерка, яка кинула співака Козловського перед весіллям, розірвала ще одні заручини

Раміна чітко слідує сценарію відомого фільму «Наречена, що втекла»
фото з відкритих джерел

Раміна Есхакзай розійшлася з юристом Євгеном Проніним після п’яти років стосунків

Відома блогерка Раміна Есхакзай, яка нещодавно оголосила, що закриває свій ютуб-канал «Ходят слухи», який мав більше 4 млн передплатників, розповіла і про зміни в особистому житті. Раміна та її коханий – юрист Євген Пронін – розлучилися після п’яти років стосунків.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ramina Eshakzai (@raminalalala)

Есхакзай та Пронін на своїх сторінках в соцмережі розмістили спільне чорно-біле фото та повідомили, що вони завершили стосунки з повагою та підтримкою одне одного. Причину розриву називати не стали.

«Ми хочемо повідомити про те, що ми більше не пара. Останні п'ять років були точно найкращими та найуспішнішими в нашому житті. Ми завершуємо наші стосунки з повагою та підтримкою одне одного. В наших стосунках не було обманів, зрад чи фізичних знущань. Ми не хочемо давати жодних коментарів щодо причин нашого розставання. Брудної білизни не буде», – написала Раміна.

Пара заручилася ще понад рік тому під час відпочинку на Мальдівах, проте до церемонії так і не дійшло. Раніше Раміна Есхакзай зустрічалася зі співаком Віталієм Козловським, вони були заручені, однак до весілля не дійшло. Про роман співака Козловського та Есхакзай заговорили 2016-го. Через рік артист зробив дівчині пропозицію, проте пізніше вона зізналася, що передумала виходити за нього заміж. Згодом Козловський заявив, що роман із Раміною був фіктивним: «Це дуже довга історія. Не за гроші, не по бартеру, однак ця історія більше потрібна була Раміні».

Читайте також: Відома голлівудська акторка знялася для глянцю з неголеними пахвами

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: