Новим «холостяком» стане військовий, який втратив обидві ноги – ЗМІ

Олександр Терен готовий до реаліті «Холостяк»
фото з відкритих джерел

Офіційної інформації про початок зйомок немає, але різні блогери та ЗМІ натякають, що саме знімальний процес вже стартував

Ветеран російсько-української війни Олександр «Терен» Будько з місте Рівне, скоріш за все, стане новим героєм реаліті-шоу «Холостяк». Про те, що він був би теоретично не проти, пише видання «Букви».

Будько – автор книги «Історія впертого чоловіка», ведучий власного YouTube-проекту про інклюзивність «Відвал ніг», призер «Ігор Нескорених», учасник балетного перфомансу в США і документального фільму Сари Джесіки Паркер, стендапер-початківець, фотомодель.

Новим «холостяком» стане військовий, який втратив обидві ноги – ЗМІ фото 1

Офіційної інформації про початок зйомок немає, але різні блогери та ЗМІ натякають, що саме знімальний процес вже стартував, і що нині тривають кастинги на претенденток на серце героя. Так, Лєна Чиченіна з «Детектор Медіа» зазначила: «Це дуже хороше прагматичне та іміджеве рішення... Саша – і мужчина інтересний, і виконує соціально-просвітницьку функцію, і глядачкам «Холостяка» нагадуватимуть про війну. Бо раніше і це шоу, і, ймовірно, його аудиторія були поза цими складними темами. Ну і «Холостяк» завжди був російськомовним».

Новим «холостяком» стане військовий, який втратив обидві ноги – ЗМІ фото 2

Як відомо, долі учасників різних сезонів проєкту склалися по-різному: герой першого сезону та суддя проєкту «Танці з зірками» Макс Чмерковський та його дружина Пета Маргатройд вже народили двох дітей, а учасниця іншого сезону, співачка Яна Соломко, не може «відмитися» від ярлика російської запроданки. 

Раніше учасниця «Холостяка» приголомшила історією про цькування через українську мову в Одесі. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: