Віталій Козловській показав ексклюзивні кадри з новонародженим сином

Віталій Козловський сказав, що мріє, аби війна закінчилася якнайшвидше і син не чув сирен повітряної тривоги
фото: скріншот відео

Козловський: Я раніше жив сценою – була головніша за всіх музика, тепер, якщо робити цю музику, тільки натхненну синочком

Співак Віталій Козловський, який вперше став батьком, показав ексклюзивні фото зі своїм первістком та дружиною Юлею. Про першу зустріч із сином він розповів у інтерв'ю Раміні Есхакзай.

Артист розповів, що в деталях пам'ятає день, коли у дружини почалися пологи. Козловський був поруч з нею з початку переймів й до появи первістка на світ.

«Я тримав Юлю за спину, разом з нею тужився, і це давало результати і на енергетичному рівні відчував, що їй стає легше. За дві години, коли з'явилася голова, я сказав: «Юля,у нього теж чорне волосся, як у мене». Мене покликали перерізати пуповину, у мене був мандраж. Пам'ятаю це відчуття, потім мені його поклали на груди, і ти не віриш, в те, що відбувається, в житті було так багато емоційних речей, і вже не розумієш, де реальність, а де ні, це було нереально», – розповів Козловський.

Віталій Козловській показав ексклюзивні кадри з новонародженим сином фото 1
фото: скріншот з відео

За його словами, тільки ввечері, артист почав плакати від усвідомлення того, що він тепер найщасливіша людина у світі. Козловський підкреслює, що тепер він живе простими речами. Раніше для нього найважливою була сцена, а тепер – син.

Окремо співак розповів, що боявся досвіду партнерських пологів, адже вважав, що це вплине на сексуальні стосунки з жінкою. Проте він радий, що дружина наполягла на його присутності.

«Я сьогодні безмірно кохаю дружину, і дуже вдячний за те, що їй довелося пройти і прошу вибачити, що був десь егоїстичним, пишаюся своєю дружиною, що вона цьому світу подарувала такого красивого, доброго і, сподіваюся, талановитого хлопчика. Мені важливо було бути на цих пологах і на власні очі побачити цей процес», – пояснив Козловський.

Віталій Козловській показав ексклюзивні кадри з новонародженим сином фото 2
фото: vkozlovsky_music

Також артист розповів, що планує виховувати сина в абсолютній любові та бути для нього другом.

«Я хочу, щоб син був джентльменом, щоб він відкривав двері жінкам, витрачав гроші на квіти, коли йде в гості до дівчини, поважав людей, був гідною людиною, щоб говорив правду, поважав країну, в якій живе, бо мене в цьому плані не виховували. Але я знаю, це буде абсолютна любов, я його обожнюю», – зауважив співак.

Віталій Козловській показав ексклюзивні кадри з новонародженим сином фото 3
фото: скріншот з відео

Віталій Козловський додав, що мріє, аби війна закінчилася якнайшвидше і син не чув сирен повітряної тривоги.

Нагадаємо, Віталій Козловський одружився.

«Сьогодні мені 39. Минув рік, який перевернув моє життя… Коли опиняєшся за крок до смерті, цінності змінюються полярно – хочеться поспішати жити, поспішати любити, насолоджуючись кожною миттю, проведеною з найріднішими і найважливіше не відкладати на потім. Скажу всесвіту тільки одне: Дякую», – написав Козловський під світлиною.

У коментарях шанувальники щиро радіють за молоде подружжя і вітають закоханих. 

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: