Юлія Саніна феєрично виступила на Євробаченні у вогняному вбранні

фото з відкритих джерел

У Ліверпулі прозвучала пісня The Hardkiss «Маяк»

Перший півфінал Євробачення відкрила українська зірка – фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна, яка й веде шоу.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от BBC Eurovision (@bbceurovision)

У Ліверпулі прозвучала україномовна пісня The Hardkiss «Маяк» – один з треків, які гурт випустив з початку повномасштабного вторгнення Росії. Разом із співачкою на сцену вийшов її чоловік, учасник гурту The Hardkiss Валерій Бебко.

Лідерка The Hardkiss постала у неймовірному вбранні: чорному шкіряному комплекті. Родзинкою вбрання став поділ сукні, на якому зображений палаючий вогонь. Образ доповнювали оригінальні рукавички. Образ на відкриття «Євробачення-2023» у Ліверпулі для артистки розробив український бренд GUDU.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от BBC Eurovision (@bbceurovision)

Трек «Маяк» The Hardkiss випустили у січні цього року. Кліп знімали за умов блекауту. Виконавці своєю роботою закликають завжди зберігати надію та пам’ятати, що «в темному морі ми не одні». Під час виступу українців сцена світилася синьо-жовтими кольорами. Загалом, номер The Hardkiss символізував «об'єднання двох країн» – України та Великої Британії, яка проводить «Євробачення-2023» від імені українців.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Julia Sanina (@the_hardkiss)

Нагадаємо, що окрім Юлії Саніної у першому півфіналі Євробачення-2023 заспіває представниця України 2010 року Alyosha. Вона вийде на сцену в дуеті з британською співачкою Ребекою Фергюсон і заспіває світовий хіт Ordinary World гурту Duran Duran. Крім цього, у півфіналах конкурсу виступлять ще троє українських артистів: Марія Яремчук, OTOY та Злата Дзюнька. 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Julia Sanina (@the_hardkiss)

Разом з Юлією Саніною Євробачення веде британська акторка Ханна Веддінгем та її землячка, телеведуча та, співачка Аліша Діксон. Напередодні прямого етеру вони влаштували посиденьки втрьох. Відповідне відео англійською мовою у своєму Instagram опублікувала Саніна.

Читайте також: Що прогнозують букмекери для учасників Євробачення 2023: обновили прогноз

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: