Аліна Гросу показала своє житло, у якому власноруч робила ремонт

Українська співачка Аліна Гросу
фото: instagram/alina_grosu

Гросу показала своє житло у Лос-Анджелесі

Українська співачка Аліна Гросу показала своїм фанатам помешкання, яке винаймає у Лос-Анджелесі.

На сторінці в Instagram співачка розмістила невеличкий ролик, де засвітила коридор і сходи на другий поверх квартири. Також Аліна зазначила, що робить це вперше. Артистка пофарбувала стіни в чорний колір і результатом поділилася у фотоблогу:

 «Ремонт своїми руками. Результат у кінці. Роблю це вперше, і нехай криво й косо фарбую, але мені так зручно і вийшло все добре. P.S. Ремонт не повністю чорний, присутні бірюзові, білі та сірі кольори. Буду використовувати ще й як робочий простір-студію. Записуватись я звикла в темному приміщенні», – пише Аліна.

Зокрема декого з фанатів Гросу, збентежили чорні кольори на стінах співачки. Шанувальники дивуються чи комфортно Аліні  у помешкані з чорними стінами :

«Чесно, мені було б не комфортно;

Який жах руки б повідбивала, якби хтось зробив таке з моїми стінами;

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Алина Гросу (@alina_grosu)

Якщо вам подобається і там комфортно, то фарбуйте. А мені особисто чорний не подобається. Колір печалі».

Згодом Гросу відповіла на коментарі: «Чорний улюблений колір, там окрім нього ще бірюзовий є) мені зручніше в темному приміщені, а коли захочу більше світла можна відчинити жалюзі».

Аліна сказала, що це не дуже звичне житло, тому на разі вона тут облаштовує студію. Для  неї зручніше в одному приміщені мати все, а не орендувати кожного дня.

Нагадаємо, популярна українська співачка Аліна Гросу вперше в житті вирішила випробувати удачу і купити лотерейний білет. Зірка зробила це в США, де живе з початку повномасштабної війни. Знаменитості пощастило і вона виграла двічі.   

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: