770 доларів: Аліна Гросу купила лотерейний квиток і виграла

Відома українська співачка Аліна Гросу
фото: alina_grosu/Instagram

Суму, яку вдалося заробити артистці, вона пообіцяла витратити на благодійність

Популярна українська співачка Аліна Гросу вперше в житті вирішила випробувати удачу і купити лотерейний білет. Зірка зробила це в США, де живе з початку повномасштабної війни. Знаменитості пощастило і вона виграла двічі. Про це Гросу розповіла в Instagram.

Суму, яку вдалося заробити артистці, вона пообіцяла витратити на благодійність.

За словами Гросу, лотерейний квиток коштував їй 30 доларів (1100 грн), а виграти їй вдалося 270 доларів (9900 грн).

«Вперше в житті я вирішила купити собі лотерейний квиток. Пішла до магазину, купила квиток за 30 доларів, бо він єдиний із кросвордами, а ми розумні люди, повинні знати англійську, або хоча б імітувати це. Прийшла додому і вирішила його. Збіглося 9 слів у різних колонках, а це 500 тисяч доларів. Я вже не знала, як радіти. Потім розібралася, що це не 500 тисяч доларів, а 270 доларів, але вони на дорозі теж не валяються», – поділилася Гросу.

Перемога посилила азарт співачки, тому вона вирішила не зупинятися. Зірка ніколи не думала, що їй вдасться виграти дві поспіль, але успіх раптом їй знову посміхнувся. Так, Гросу змогла виграти ще 500 доларів (18 300 грн). У підсумку це буде 770 доларів (понад 28 000 гривень) за добу. 

«Звичайно, двічі виграти за день неможливо... Взяла цей чудовий квиток, принесла на касу, і мені показує, що мій виграш – 500 доларів. Ще 500 доларів! Як таке може бути? Зрештою я виграла 770 доларів. Я не вірила, що таке може бути, ніколи не вірила», – сказала співачка.

Аліна Гросу підкреслила, що не пропагує азартні ігри і навіть закликала людей не захоплюватися подібними «розвагами». Вона виявила, що такі ігри зазвичай призводять лише до безглуздих грошових втрат. А оскільки раніше вона ніколи не вигравала в лотерею і її переповнювали емоції, то вирішила поділитися досвідом. 

Читайте також: Відомий український співак попросив незвичний подарунок на день народження

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: