Єдина дочка короля Люксембургу повінчалася з коханим: фото та відео із закритої церемонії

фото з відкритих джерел

Нині Олександра є шостою у черзі на престол

Принцеса Олександра Люксембурзька та її чоловік, французький бізнесмен Ніколя Багорі, повінчалися у церкві Святого Трохима в Борм-ле-Мімоза на південному сході Франції.

До вівтаря наречена пройшла у супроводі свого батька, великого герцога Люксембурзького Анрі. На ній була сукня з частково відкритими плечима та плісованими деталями, імовірно Elie Saab. Образ доповнювали довга фата, прикрашена бісером і перламутром, і тіара Chaumet з гратчастим мотивом та зубцями з діамантовими наконечниками, яку носила прабабуся Олександри, герцогиня Люксембурзька Жозефіна Шарлотта.

Після закритої церемонії закохані вийшли до публіки, якийсь час попозували перед фотографами, а потім сіли у весільний кабріолет та поїхали під гучні вітання натовпу.

Олександра – єдина дочка і четверта дитина в сім'ї великого герцога Анрі та великої герцогині Марії Терези Люксембурзької. Раніше її було виключено з лінії престолонаслідування, однак у 2011 році її батько ввів систему абсолютної примогенітури, що означає, що всі його нащадки незалежно від статі можуть бути претендентами на престол Люксембургу. Нині Олександра є шостою у черзі на престол.

Молода жінка навчалася у Сполучених Штатах, Парижі та Дубліні. У 2017 році вона закінчила Ірландську школу економіки зі ступенем магістра міжрелігійних досліджень зі спеціальності вирішення конфліктів. Згідно з її онлайн-біографією, Олександра вільно розмовляє чотирма мовами, включаючи люксембурзьку, англійську, французьку та іспанську. Вона також може самостійно говорити німецькою та італійською. Вона стажувалася в Організації Об'єднаних Націй у Нью-Йорку. Чоловік принцеси – Ніколя Багорі народився і виріс у Бретані. Вивчивши політологію та класику, зараз він займається створенням соціальних та культурних проектів.

Читайте також: Однорічний хлопчик вихопив у Кейт Міддлтон дизайнерську сумочку: реакція принцеси

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: