Як виглядає 52-річна Ума Турман: актриса вперше за довгий час з’явилася на публіці

Справжню популярність актриса набула після зйомок у культових картинах режисера Квентіна Тарантіно
фото з відкритих джерел

Спонтанний вихід актриси вдався на славу

В останні роки голлівудська акторка Ума Турман рідко з'являється у кіно, а світські заходи відвідує дуже нечасто. Але днями Ума Турман побувала на прем'єрі бродвейського шоу Prima Facie в Нью-Йорку і, зважаючи на все, до пильної уваги фотографів не готувалася.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ⚜️𝐔𝐦𝐚 𝐓𝐡𝐮𝐫𝐦𝐚𝐧⚜️ (@umathurmanfan)

Ніякого яскравого макіяжу та відкритої сексі-сукні – Ума підкреслила природну красу непомітною помадою та завершила скромний лук маленькою недорогою сумочкою.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ⚜️𝐔𝐦𝐚 𝐓𝐡𝐮𝐫𝐦𝐚𝐧⚜️ (@umathurmanfan)

Читачі Daily Mail зазначили, що навіть спонтанний вихід на доріжку 52-річній актрисі вдався на славу. «А вона взагалі старіє?», «От усім так виглядатиме в 52», – захопилися шанувальники. «Убила Білла і стала безсмертною», – пожартував хтось із дотепних коментаторів.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ⚜️𝐔𝐦𝐚 𝐓𝐡𝐮𝐫𝐦𝐚𝐧⚜️ (@umathurmanfan)

Нагадаємо, що до того як стати популярною актрисою Ума Турман працювала посудомийкою у Нью-Йорку та намагалася стати фотомоделлю. Впізнавати майбутню зірку почали після ролі у фільмі «Пригоди барона Мюнгхаузена». А справжню популярність актриса набула після зйомок у культових картинах режисера Квентіна Тарантіно. Премію «Оскар» актриса виборола за роль у фільмі «Кримінальне чтиво», потім знялася у картині «Вбити Білла». Загалом актриса знялася у 60-ти проектах.

Читайте також: Як живе знаменита одеська п’ятірня, яка виїхала з України під час вторгнення

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: