Дружина українського музиканта засвітилася на Московському кінофестивалі

Ірина Горбачова на відкритті ММКФ
фото з відкритих джерел

Акторка Ірина Горбачова, яка народилася та виросла в Маріуполі, мовчить про війну

Російська акторка Ірина Горбачова, яка народилася та виросла в Маріуполі, засвітилася на червоній доріжці Московського кінофестивалю. Кілька років тому актриса вийшла заміж за соліста українського гурту «Quest Pistols» Антона Савлепова.

До слова, багато відомих російських акторів проігнорували відкриття кінофестивалю. За словами програмного директора ММКФ Івана Кудрявцева, приїхати не змогли через «міжнародно-політичний контекст». А от Ірина – не погребувала.

На початку вторгнення Росії на територію України, Горбачова оголосила на своїй сторінці в соцмережі, що скасовує виступи в Москві та Санкт-Петербурзі – на той час вона вже заявила про себе, як популярна співачка. Однак війну в Україні, Ірина назвала «ситуацією». «Друзі! У зв'язку з ситуацією, що відбувається, ми скасовуємо наші концерти в Пітері і Москві», – написала на своїй сторінці в Інстаграмі. На цьому тему російсько-української війни Ірина для себе закрила.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от savlepov (@anton_savlepov)

Нагадаємо, у березні 2021 року Ірина Горбачова вийшла заміж за Антона Савлепова. У пресі писали, що церемонія відбулася у Стамбулі, але пізніше молодята заявили, що урочистість відбулася у Києві на дачі у друзів. 

Читайте також: Хливнюк згадав, як йому заплатили $100 тис за участь в телешоу з одіозною Оксаною Марченко

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: