Олена Зеленська прилетіла в Лондон на коронацію Чарльза III

Олена Зеленська зустрілася з дружиною прем'єр-міністра Великої Британії Акшати Мурті
фото з відкритих джерел

Офіційна церемонія коронації короля Чарльза ІІІ відбудеться 6 травня

Перша леді України Олена Зеленська прибула з візитом у Лондон. Про це повідомив телеканал Sky News у Twitter.

Телеканал опублікував кадри зустрічі Олени Зеленської та дружини прем'єр-міністра Великої Британії Акшати Мурті в офіційній резиденції прем'єр-міністра Великої Британії. За даними Sky News, Зеленська буде присутня на коронації короля Чарльза III в суботу, 6 травня.

Олена Зеленська
Олена Зеленська

Офіційна церемонія коронації короля Чарльза ІІІ відбудеться 6 травня у Вестмінстерському абатстві. Служба розпочнеться об 11:00 за британським часом (13:00 – за київським часом) і триватиме близько трьох годин. Українські глядачі зможуть побачити наживо коронацію Чарльза III лише на одному телеканалі.

Олена Зеленська прилетіла в Лондон на коронацію Чарльза III фото 1

Нагадаємо, раніше перша леді України перебувала із візитом у Великій Британії у листопаді минулого року. Тоді вона також зустрічалася із прем'єр-міністром Великої Британії Ріші Сунаком та його дружиною Акшатою Мурті. Перша леді України побувала на Даунінг-стріт в офіційній резиденції прем'єр-міністра Великої Британії. Зараз у цьому домі живе Ріші Сунак із дружиною.

Пізніше Олена Зеленська побувала на прийомі у Букінгемському палаці, який організувала британська королева-консорт Камілла. На зустрічі також були королева Бельгії Матильда, королева Йорданії Ранія, кронпринцеса Данії Мері, перша леді Сьєрра-Леоне Фатіма Біо та інші поважні гості. Також перша леді України Олена Зеленська під час минулого візиту зустрілася з королем Чарльзом ІІІ у Лондоні.

Читайте також: В Київ з'їжджаються світові знаменитості: відома причина приїзду

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: