У Київ з'їжджаються світові знаменитості: відома причина приїзду

Фото: соцмережі

В Україну приїхали Кетрін Вінник та Іванна Сахно

Завтра, 5 травня, виповнюється рік роботи фандрайзингової платформи UNITED24. З цієї нагоди до столиці України з'їжджатися перші зіркові гості, які підтримують нашу країну в боротьбі з окупантом. Про це йдеться у соцмережах UNITED24.

До Києва вже приїхали голлівудські акторки Кетрін Вінник та Іванна Сахно. Про це повідомляється в телеграм-каналі UNITED24, де опублікована світлина голлівудських зірок, зроблена в українській столиці. Винник і Сахно прогулялися Києвом і позували на Софіївській площі, на тлі згорілої техніки російських окупантів.

«До Києва приїхала акторка та продюсерка Кетрін Винник. Ще у березні зірка Вікінгів стала амбасадоркою UNITED24. Разом із нею до столиці завітала наша спеціальна гостя – акторка Іванна Сахно, яка грає роль у серіалі Зоряні війни: Асока. Поруч із ними – креативний директор And Us Джеймі Кенневей, який створював проєкти для нашої платформи, Мак Рейнольдс, менеджер Imagine Dragons, а також Тай Арнольд – оператор-постановник американського гурту», – йдеться у заяві.

Читайте також: Сергія Жадана, який подав на розлучення, помітили на побаченні зі співачкою Соловій

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: