Олена Зеленська виступила на саміті в Лондоні у піджаку, що вже став її улюбленим

Під час виступу на саміті Global Soft Power Summit 2023 перша леді була в улюбленому піджаку
фото з відкритих джерел

Телекамери зафіксували вже кілька виходів дружини президента у цьому вбранні

Перша леді України Олена Зеленська виступила онлайн на саміті Global Soft Power Summit 2023 у Лондоні. Під час виступу Зеленська з’явилася перед камерою в символічному вбранні – піджаку, що розшитий колосками. Це вишивка ручної роботи синім шовком і люрексом.

Брючний костюм темно-синього кольору створив український дизайнер Артем Климчук. Олена вже не вперше приміряє цей образ. Кілька днів тому Зеленська вітала в цьому вбранні дружину президента Латвії Егілса Левітса у Львові. В 2021 році, коли перебувала з чоловіком з робочим візитом у США, під час однієї із зустрічей вона одягала цей самий піджак, але тоді – зі спідницею-олівцем. Згодом журналісти зафіксували ще кілька виходів дружини президента у вбранні, яке схоже стало одним з улюблених в її гардеробі.

«Серед 121 країни світу, чиє сприйняття оцінює рейтинг, за минулий рік Україна додала найбільше балів, і тепер посідає 37 місце у Global Soft Power Index порівняно з 61 місцем у 2021 році. Цей індекс є надзвичайно важливим, бо означає, що у світі нас чують: за рівнем впливовості Україна посіла 19 місце із 45. Він означає, що для світу ми маємо виразне обличчя: за показником впізнаваності в України 14 місце з 47», – розповіла перша леді під час виступу.

Олена Зеленська додала, що українці дали відсіч ворогові не лише на полі бою.

«Мала за честь віддалено виступити на саміті, адже кожен такий виступ на міжнародних майданчиках і є проявом тієї м’якої сили, яку ми консолідували у відповідь на грубе вторгнення агресора. Ми дали відсіч не лише на полі бою. Несподівано для нападника дала відсіч і м‘яка сила! На збройну агресію мільйони людей в Україні і світі відповіли співробітництвом, згуртованістю, захистом, допомогою, людяністю. Нашими амбасадорами у світі стали українська культура і мова, а посланцями м’якої сили – мільйони наших вимушених переселенців», – каже Зеленська.

 

Читайте також: Подивіться, як змінився. Юлія Мендель показала перше фото із Володимиром Зеленським

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: