Українські глядачі зможуть побачити наживо коронацію Чарльза III лише на одному телеканалі

Пряму трансляцію в прямому ефірі можна буде подивитися лише на одному телеканалі

Вже цієї суботи, 6 травня, у Великій Британії пройде урочиста коронація Чарльза III та його дружини Камілли. Пряму трансляцію церемонії в прямому ефірі зможуть побачити й українці.

Цю визначну подію в Україні ексклюзивно транслюватиме телеканал «Суспільне Культура». Уже найближчими днями буде оголошено про час трансляції. Про це повідомляє офіційний сайт Суспільного. Відомо, що ведучими трансляції будуть журналіст Юрій Макаров та історик Олександр Зінченко.

Чарльз III разом з королевою-консортом Каміллою прибудуть до Вестмінстерського абатства, де і розпочнеться урочиста церемонія коронації. Король Чарльз III, за традицією, постане перед народом, після чого складе коронаційну присягу  і сяде в коронаційне крісло. Архієписком Кентерберійський Преосвященний Джастін Велбі буде проводити помазання, після чого королю вручать регалії. Коронована буде і Камілла, хоча їй не доведеться складати присягу. Після повернення до Букінгемського палацу король та королева привітають людей з балкона палацу.

Раніше «Главком» писав, що на коронації короля Великої Британії Чарльза III Україну представлятиме поважна делегація високого рівня. Про це заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба: «Буде високоповажна українська делегація. Все буде красиво, представницьки й на рівні». Водночас він не назвав членів делегації, зазначивши, що «збереже інтригу для світських хронік».

Читайте також: Барак Обама показав запальні танці дружини з іншим відомим чоловіком: Яка ж крута

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: