Зеленська обрала для зустрічі з Байденом у Києві знакову брошку

фото з відкритих джерел

Особлива прикраса зроблена із золота та перлин, що замінюють червоні ягоди рослини

Дружина президента України Володимира Зеленського встигла привітати президента Байдена, який сьогодні неочікувано побував в Києві. Перша леді зустрілася з Байденом на порозі Маріїнського палацу – церемоніальної резиденції президента України.

Для знакової події перша леді обрала особливу брошку. Як повідомляє сайт Обозреватель, на вкороченому пальті темно-синього кольору від українського бренду A.M.G. можна помітити вінтажну брошку у вигляді кетяга калини, що є одним із символів нашої країни. Особлива прикраса зроблена із золота та перлин, що замінюють червоні ягоди рослини.

Раніше «Главком» писав, що для зустрічей у Давосі Зеленська обрала знаковий аксесуар – золоту брошку у формі карти України роботи українського бренду Gasanova. Символічну прикрасу Олена прикріпила до жакету. Брошку прикрашає один камінчик, який розташований у Донецьку – це рідне місто дизайнерки Ельвіри Гасанової.

З цією коштовністю перша леді України вже не вперше побувала на офіційних заходах. Брошку можна було побачити на костюмі Зеленської, коли та брала участь у відкритті Варшавського безпекового форуму, де виступила з промовою, в якій говорила про нинішню світову підтримку України.

Читайте також: Кейт Міддлтон ляснула по сідницях принца Вільяма: відео потрапило в мережу

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: