Зеленська з’явилася на будівництві в Бучі з сином мільярдера та сіла за кермо екскаватора

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Дружина президента відкрила будівництво першої в Україні фабрики-кухні

Дружина Президента України Олена Зеленська та американський мільйонер Говард Баффет, син інвестора-мільярдера Уоррена Баффета, відкрили будівництво першої в Україні фабрики-кухні в Бучі. Про це пише сайт президента України.

Проект фабрики-кухні – частина реформи шкільного харчування, ініційованої першою леді України та розпочатої у 2022 році. На такій фабриці-кухні можна приготувати 10 тис. порцій. Таким чином відбувається економія витрат на воду та електроенергію, налагоджується систематизоване постачання дітям безпечної та якісної їжі. Очікується, що фабрика-кухня в Бучі забезпечить харчуванням одразу три громади (Буча, Немішаєве та Бородянка), де розташовано кілька десятків навчальних закладів

«Для нашої країни та всього світу Буча – місце російських злочинів, але ми хочемо, щоб разом із цією драматичною пам’яттю вона продовжувала жити як нормальне, щасливе місто, ставати комфортнішою, щоб на цих вулицях гралися діти. Щоб тут вони ходили до школи й дорослішали. Щоб це місто було таким, яким воно й задумане: рідним, улюбленим, місцем сили для тисяч людей. Щоб жителі його не втратили, а цінували ще більше», – сказала Олена Зеленська під час запуску будівництва.

Перша леді зявилася на будівництві в синіх джинсах-кльош та чорній куртці. На одному зі знімків Зеленська знялася за кермом екскаватора.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: