«Я мушу відповісти»: Войтенко вперше відреагував на звинувачення ексдружини в насильстві

Войтенко наголосив, що його ексдружина намагається публічно зіпсувати його репутацію та професійну кар'єру
фото з відкритих джерел

Войтенко підкреслив, що засуджує будь-який прояв насильства і ніколи не вчиняв жодних насильницьких дій відносно будь-кого

У соціальних мережах вибухнув скандал, пов'язаний зі звинуваченнями колишньої дружини Костянтина Войтенка, Валентини Марініної про домашнє насилля.

Кілька днів актор не реагував на ці обвинувачення, проте зараз Войтенко зробив офіційну заяву на своїй сторінці в Instagram і заявив, що звертатиметься до суду.

Актор наголосив, що його ексдружина намагається публічно зіпсувати його репутацію та професійну кар'єру. Він стверджує, що всі звинувачення та докази будуть розглянуті у суді.

Войтенко підкреслив, що засуджує будь-який прояв насильства і ніколи не вчиняв жодних насильницьких дій відносно будь-кого.

Він також додав, що такі серйозні звинувачення мають вирішуватись в правовому полі.

«За кілька останніх днів я отримав сотні коментарів, дзвінків та запитань. Мене звинувачують просто так без всяких доказів в жахливих злочинах, мені ставлять психічні діагнози. Я не збирався відповідати на всю брехню яка лилась на мене останні три роки, але коли зараз публічно намагаються мене знищити і зруйнувати мою карʼєру я мушу відповісти. Я всіляко засуджую будь-який прояв насильства і ніколи не вчиняв так відносно будь-кого. Не маю наміру підтримувати цю тему в публічному просторі заради своєї дитини. Такі серйозні звинувачення мають вирішуватись в правовому полі. Всі питання будемо розглядати тільки в суді. Всі докази і вся інформація стосовно цієї теми вже передана адвокату. Тому підігрівання інтересу задля клікбейтних новин – від мене не чекайте. Дякую усім за слова підтримки», – написав Войтенко.

Нагадаємо, колишня дружина відомого українського актора, зірки «Коли ми вдома» і «Будиночку на щастя» Костянтина Войтенка, акторка і танцівниця Валентина Мариніна, шокувала мережу і вперше розповіла про те, як ексчоловік бив її під час шлюбу.

На своїй сторінці в Instagram вона розкрила подробиці їхнього спільного життя, зазначивши, що робить це, щоб підтримати інших жертв домашнього насильства.

Багато українських зірок, таких як Наталка Денисенко, Анна Сагайдачна та Олена Світлицька, висловили підтримку Валентині в коментарях. Її фоловери також висловили слова підтримки.

Водночас нова дівчина Костянтина Войтенка, дизайнерка Наталія Камінська, відреагувала на звинувачення у своєму Instagram.

Підписниця запитала у дівчини, чи нормально їй бути з чоловіком, який бʼє жінок. На це Наталія відповіла різко: «У вас є докази?».

Дівчина Войтенка також поділилася їхніми спільними фотографіями.

На деяких фото вони з Войтенком зняті під час обіймів і поцілунків. Камінська також опублікувала знімки, на яких актор зображений на прогулянці зі своєю донькою від першого шлюбу й сином Камінської від попередніх стосунків.

Раніше «Главком» писав, що Войтенко зізнався, в чому справжня причина його розлучення з першою дружиною: «Якщо глобально, то нечесність на самому початку відносин, коли ти додумуєш за людину, не сприймаєш її такою, якою вона є, хочеш його переробити».

Також Костянтин зазначив, що з дочкою бачиться регулярно, як тільки з'являється хоч якась можливість.

Зазначимо, Войтенко у квітні цього року повідомив про новий роман – він зустрічається з українською дизайнеркою Наталією Камінською.

До слова, сам Костянтин Войтенко із початку повномасштабного вторгнення РФ волонтерить. Спочатку допомагав із логістикою та евакуацією людей, а пізніше почав займатись збиранням коштів на потреби ЗСУ.

Читайте також: 

Погрожує судом за публічну брехню. Ексдружина Войтенка показала їхнє листування на тлі скандалу

Ексдружина Войтенка пояснила, чому вирішила публічно говорити про насильство

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Українські військові знялися в емоційному кліпі  на пісню «Дякую» Олі Полякової (відео)
Українські військові знялися в емоційному кліпі на пісню «Дякую» Олі Полякової (відео)
В Ірклієві священник УПЦ МП відмовив рідним військового, який віддав своє життя захищаючи Україну, вносити труну в церкву на відспівування
Після скандалу з московськими попами ще одна громада Черкащини перейшла до ПЦУ (відео)
Працівника Верховної Ради вважає людей, які не мають дітей, але мають собак, «збоченцями» та «гидотами»
Експрацівниця Ради спровокувала скандал висловлюваннями про власників собак
Скульптор Василь Корчовий має багато різнопланових робіт
Чи всі роботи такі скандальні? Доробок автора оголеної скульптури у Львові (фото)
Після хвилі хейту Трієр так і не визнав своєї помилки
«Життя росіян важливі»: як Ларс фон Трієр спробував виправдатися за співчуття окупантам
Окупанти обстріляли Херсонщину: є загиблий й постраждалі
Окупанти обстріляли Херсонщину: є загиблий й постраждалі
Міністерство аграрної політики і продовольства підтвердило вручення підозри  заступнику міністра Тарасу Висоцькому
Корупційний скандал в Мінагро: відомство виставило на посміховисько слідчих НАБУ
Олена Зеленська обрала елегантний образ на третій Саміт перших леді та джентльменів
Олена Зеленська обрала елегантний образ на третій Саміт перших леді та джентльменів
Маск відмовив командуванню  Збройних сил України у проханні включити супутниковий інтернет Starlink у районі окупованого Криму
Ілон Маск відповів, чи справді причетний до зриву операції ЗСУ з деокупації Криму
Дата публікації новини: