Ексдружина Войтенка пояснила, чому вирішила публічно говорити про насильство

Валентина Марініна та Костянтин Войтенко
фото з відкритих джерел

Валентина Марініна не приховує, що втомилася від погроз колишнього чоловіка

Скандал з Костянтином Войтенком і його колишньою дружиною, Валентиною Марініною, не вщухає в соціальних мережах. Недавно Валентина Марініна вперше розповіла, що страждала від насильства та знущань з боку свого колишнього чоловіка.

Валентина поділилася подробицями скандалу під час інтерв'ю для Аліни Доротюк, в якому пояснила, що якби не було їхньої спільної дитини, вони б взагалі не спілкувалися і жили б своїми життями окремо.

«Я відчувала непокій. Він спілкувався з дитиною і погрожував мені. Це було жахливо, і я постійно переживала через це. Я втратила спокій, переїхала на тисячі кілометрів, але відносини з ним та вплив на дитину все одно тримали мене в напрузі. Я втомилася», – сказала Марініна.

За її словами, вона не очікувала такого великого резонансу в громадськості.

«Коли я писала це повідомлення, я навіть не уявляла, яка хвиля виникне. Мені було страшно. Надіюся, що все врешті-решт покращиться, хоча зараз мені важко уявити, як це все складеться...», – заявила колишня дружина Войтенка.

Вона зазначила, що вже дуже втомилася від погроз свого колишнього чоловіка і розуміє, що ніхто не захистить її, і зараз отримує погрози від Войтенка та його родичів.

Я не мав ідей доводити в суді, боротися... Я хотіла це припинити. І єдиний спосіб – не спілкуватися з ним. Але вчинила, як вчинила. Я не кажу, що я не помиляюся, не кажу, що правильно було писати цю посаду, я не знаю, –
відповіла Марініна.

На думку Мариніної, її ексчоловік хоче конфлікту, він не хоче домовлятися, а хоче принизити її.

«Я думаю, що мені втрачати? Я вже втратила все, що могла. І я написала цю посаду від безсилля. І я така не одна, скільки таких жінок в Україні?» – відповіла Валентина.

Нагадаємо, колишня дружина відомого українського актора, зірки «Коли ми вдома» і «Будиночку на щастя» Костянтина Войтенка, акторка і танцівниця Валентина Мариніна, шокувала мережу і вперше розповіла про те, як ексчоловік бив її під час шлюбу.

На своїй сторінці в Instagram вона розкрила подробиці їхнього спільного життя, зазначивши, що робить це, щоб підтримати інших жертв домашнього насильства.

Багато українських зірок, таких як Наталка Денисенко, Анна Сагайдачна та Олена Світлицька, висловили підтримку Валентині в коментарях. Її фоловери також висловили слова підтримки.

Водночас нова дівчина Костянтина Войтенка, дизайнерка Наталія Камінська, відреагувала на звинувачення у своєму Instagram.

Підписниця запитала у дівчини, чи нормально їй бути з чоловіком, який бʼє жінок. На це Наталія відповіла різко: «У вас є докази?».

Дівчина Войтенка також поділилася їхніми спільними фотографіями.

На деяких фото вони з Войтенком зняті під час обіймів і поцілунків. Камінська також опублікувала знімки, на яких актор зображений на прогулянці зі своєю донькою від першого шлюбу й сином Камінської від попередніх стосунків.

Раніше «Главком» писав, що Войтенко зізнався, в чому справжня причина його розлучення з першою дружиною: «Якщо глобально, то нечесність на самому початку відносин, коли ти додумуєш за людину, не сприймаєш її такою, якою вона є, хочеш його переробити».

Також Костянтин зазначив, що з дочкою бачиться регулярно, як тільки з'являється хоч якась можливість.

Зазначимо, Войтенко у квітні цього року повідомив про новий роман – він зустрічається з українською дизайнеркою Наталією Камінською.

До слова, сам Костянтин Войтенко із початку повномасштабного вторгнення РФ волонтерить. Спочатку допомагав із логістикою та евакуацією людей, а пізніше почав займатись збиранням коштів на потреби ЗСУ.

Читайте також: Погрожує судом за публічну брехню. Ексдружина Войтенка показала їхнє листування на тлі скандалу

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: