Після звинувачень у насильстві нова дівчина Войтенка відповіла хейтерам й показала їхні спільні фото

фото: Instagram

Дівчина актора оприлюднила знімки за кілька годин після того, як ексдружина Войтенка звинуватила його в домашньому насильстві й тиранії

Ексдружина Костянтина Войтенка заявила, що ексчоловік бив її під час шлюбу. Сам актор відмовився коментувати цей скандал. Водночас нова дівчина Костянтина Войтенка, дизайнерка Наталія Камінська, відреагувала на звинувачення у своєму Instagram.

Підписниця запитала у дівчини, чи нормально їй бути з чоловіком, який бʼє жінок. На це Наталія відповіла різко: «У вас є докази?».

Дівчина Войтенка також поділилася їхніми спільними фотографіями.

На деяких фото вони з Войтенком зняті під час обіймів і поцілунків. Камінська також опублікувала знімки, на яких актор зображений на прогулянці зі своєю донькою від першого шлюбу й сином Камінської від попередніх стосунків.

Камінська оприлюднила знімки за кілька годин після того, як колишня дружина Войтенка, українська хореографиня Валентина Марініна звинуватила актора в домашньому насильстві й тиранії.

Нагадаємо, колишня дружина відомого українського актора, зірки «Коли ми вдома» і «Будиночку на щастя» Костянтина Войтенка, акторка і танцівниця Валентина Мариніна, шокувала мережу і вперше розповіла про те, як ексчоловік бив її під час шлюбу.

На своїй сторінці в Instagram вона розкрила подробиці їхнього спільного життя, зазначивши, що робить це, щоб підтримати інших жертв домашнього насильства.

Багато українських зірок, таких як Наталка Денисенко, Анна Сагайдачна та Олена Світлицька, висловили підтримку Валентині в коментарях. Її фоловери також висловили слова підтримки.

Раніше «Главком» писав, що Войтенко зізнався, в чому справжня причина його розлучення з першою дружиною: «Якщо глобально, то нечесність на самому початку відносин, коли ти додумуєш за людину, не сприймаєш її такою, якою вона є, хочеш його переробити».

Також Костянтин зазначив, що з дочкою бачиться регулярно, як тільки з'являється хоч якась можливість.

Зазначимо, Войтенко у квітні цього року повідомив про новий роман – він зустрічається з українською дизайнеркою Наталією Камінською.

До слова, сам Костянтин Войтенко із початку повномасштабного вторгнення РФ волонтерить. Спочатку допомагав із логістикою та евакуацією людей, а пізніше почав займатись збиранням коштів на потреби ЗСУ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: