Олена Зеленська обрала елегантний образ на третій Саміт перших леді та джентльменів

фото: Instagram

Учасниками події були закордонні гості, включаючи кінорежисера Мішеля Хазанавічуса і актора Шона Пенна

Перша леді України, Олена Зеленська, у вишуканому наряді зустрічала гостей на третьому щорічному Саміті Перших леді та джентльменів. Світлинами з Саміту перша леді поділилася у своєму Instagram.

Учасниками події були закордонні гості, включаючи кінорежисера Мішеля Хазанавічуса і актора Шона Пенна. Крім того, на цей захід, присвячений темі ментального здоров'я, прибули перші леді з Чехії, Сербії, Словенії, Естонії, Латвії, а також чоловіки декількох європейських прем'єр-міністрів. Ведучими цього третього Саміту стали британський актор, режисер і письменник Стівен Фрай та українська журналістка Анна Гомонай.

На заході, дружина президента України з'явилася в стильному білому костюмі, що складався з міді-спідниці та елегантного блейзера. Образ зеленська доповнила бежевими човниками родзинкою класичного образу стала брошка у вигляді України.

Олена Зеленська обрала елегантний образ на третій Саміт перших леді та джентльменів фото 1
Олена Зеленська обрала елегантний образ на третій Саміт перших леді та джентльменів фото 2
Олена Зеленська обрала елегантний образ на третій Саміт перших леді та джентльменів фото 3

Зазначимо, що Саміт перших леді та джентльменів – це міжнародна ініціатива, створена першою леді України, Оленою Зеленською в 2021 році, з метою обміну досвідом і реалізації спільних проєктів заради добробуту людей у світі.

Перший Саміт перших леді та джентльменів відбувся у Києві в серпні 2021 року під назвою «М’яка сила в новій реальності», другий – у липні 2022 року під назвою «Україна та світ: майбутнє, яке ми (від)будуємо разом».

Раніше повідомлялося, що британський актор, письменник і телеведучий Стівен Фрай, який підтримує Україну від початку повномасштабної війни, прибув до України. Про це він повідомив у Instagram, показавши фото купе у спальному вагоні «Укрзалізниці».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: