Погрожує судом за публічну брехню. Ексдружина Войтенка показала їхнє листування на тлі скандалу

Мариніна опублікувала листування з колишнім чоловіком, який відповів на її звинувачення в домашньому насильстві
фото: соцмережі

Актор переконує, що Валентина Марініна вигадала історію, і навіть пригрозив їй медоглядом

Нещодавно танцівниця Валентина Марініна зізналася, що її колишній чоловік, актор Костянтин Войтенко, жорстоко поводився з нею під час їхнього сімейного життя. Тепер ексдружина актора поділилася листуванням з батьком своєї доньки в Instagram.

Марініна раніше заявила, що ексчоловік бив її під час шлюбу і зазначила, що поділилася цим, щоб підтримати інших жертв домашнього насильства. У приватних повідомленнях до колишньої дружини Войтенко заперечив її слова. 

«Будеш забороняти бачитися з дитиною – буде суд. Будеш обмежувати спілкування з дитиною чи будеш налаштовувати її проти мене – вона все одно виросте і зробить висновки. А висновок буде один – вона буде тебе ненавидіти, а зі мною добре спілкуватись», – написав Войтенко.

Погрожує судом за публічну брехню. Ексдружина Войтенка показала їхнє листування на тлі скандалу фото 1
фото: соцмережі
Погрожує судом за публічну брехню. Ексдружина Войтенка показала їхнє листування на тлі скандалу фото 2
фото: соцмережі

Актор переконує, що Валентина Марініна вигадала історію, і він навіть пригрозив їй медоглядом.

Костянтин Войтенко також сказав ексдружині, якщо та продовжить публічно брехати – буде суд.

«Очевидно. Ти все вигадала. Ти живеш в вигаданій реальності і віриш в неї. І намагаєшся, щоб і твої друзі і знайомі жили в цій реальності. Але вона вигадана. Ти постійно брехала і продовжуєш брехати про мене…Я не допущу, щоб на мене брехали. Ти ніколи не зможеш маніпулювати мною. І якщо ти почнеш брехати публічно – буде суд і ти програєш. Я зроблю все, щоб ми пройшли медогляд та обстеження у психіатра й зробили МРТ мозку. Для того, щоб всі дізналися, хто насправді хворий», – пише актор.

Погрожує судом за публічну брехню. Ексдружина Войтенка показала їхнє листування на тлі скандалу фото 3
фото: соцмережі
Погрожує судом за публічну брехню. Ексдружина Войтенка показала їхнє листування на тлі скандалу фото 4
фото: соцмережі

Марініна також відповіла на запитання підписників про те, чи є у неї докази своїх слів про домашнє насильство.

Погрожує судом за публічну брехню. Ексдружина Войтенка показала їхнє листування на тлі скандалу фото 5
фото: соцмережі

Нагадаємо, колишня дружина відомого українського актора, зірки «Коли ми вдома» і «Будиночку на щастя» Костянтина Войтенка, акторка і танцівниця Валентина Мариніна, шокувала мережу і вперше розповіла про те, як ексчоловік бив її під час шлюбу.

На своїй сторінці в Instagram вона розкрила подробиці їхнього спільного життя, зазначивши, що робить це, щоб підтримати інших жертв домашнього насильства.

Багато українських зірок, таких як Наталка Денисенко, Анна Сагайдачна та Олена Світлицька, висловили підтримку Валентині в коментарях. Її фоловери також висловили слова підтримки.

Водночас нова дівчина Костянтина Войтенка, дизайнерка Наталія Камінська, відреагувала на звинувачення у своєму Instagram.

Підписниця запитала у дівчини, чи нормально їй бути з чоловіком, який бʼє жінок. На це Наталія відповіла різко: «У вас є докази?».

Дівчина Войтенка також поділилася їхніми спільними фотографіями.

На деяких фото вони з Войтенком зняті під час обіймів і поцілунків. Камінська також опублікувала знімки, на яких актор зображений на прогулянці зі своєю донькою від першого шлюбу й сином Камінської від попередніх стосунків.

Раніше «Главком» писав, що Войтенко зізнався, в чому справжня причина його розлучення з першою дружиною: «Якщо глобально, то нечесність на самому початку відносин, коли ти додумуєш за людину, не сприймаєш її такою, якою вона є, хочеш його переробити».

Також Костянтин зазначив, що з дочкою бачиться регулярно, як тільки з'являється хоч якась можливість.

Зазначимо, Войтенко у квітні цього року повідомив про новий роман – він зустрічається з українською дизайнеркою Наталією Камінською.

До слова, сам Костянтин Войтенко із початку повномасштабного вторгнення РФ волонтерить. Спочатку допомагав із логістикою та евакуацією людей, а пізніше почав займатись збиранням коштів на потреби ЗСУ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: