«Нарцис і насильник»: ексдружина Войтенка поділилася шокуючими подробицями їхнього сімейного життя

фото з відкритих джерел

Валентина Мариніна розкрила подробиці їхнього спільного життя, зазначивши, що робить це, щоб підтримати інших жертв домашнього насильства

Колишня дружина відомого українського актора, зірки «Коли ми вдома» і «Будиночку на щастя» Костянтина Войтенка, акторка і танцівниця Валентина Мариніна, шокувала мережу і вперше розповіла про те, як ексчоловік бив її під час шлюбу.

На своїй сторінці в Instagram вона розкрила подробиці їхнього спільного життя, зазначивши, що робить це, щоб підтримати інших жертв домашнього насильства.

«Я писала і видаляла цей пост з десяток разів. Минуло 4 роки. І я пишаюся рішенням визнати це публічно. Я – колишня жертва, насильник і рятівник в одному флаконі. Мені соромно через це. Але в той момент я не вміла інакше. Мій колишній чоловік — перверзний нарцис і насильник. Так знаю його я, колишня дружина та мама нашої спільної дитини. Він публічна людина, тато, який час від часу радіє своїй доньці. Він – колишній, який обирав і обирає зі мною насильницькі форми спілкування: газлайтинг, погрози, фінансове, психологічне та фізичне насильство», – написала вона.

Валентина додала, що одного разу, після того, як Войтенко побив її, вона звернулася за допомогою до поліції.

«Коли я вперше і востаннє викликала поліцію після випадку фізичного домашнього насильства, поліція натякала: «Ви подумайте, може помиритеся? Інакше в нього виправні роботи і він уже буде «числитися». Нічого, що я в синцях, і мене за волосся вночі викидали з власної квартири. Головне ж, що в сім'ях так «не прийнято» – писати заяви на чоловіків, ще й таких публічних і начебто пристойних. Якби подібний виклик стався в розвиненій країні світу, я б мала повне право попросити колишнього з дому і він втратив би право наближатися до мене. У мене була б підтримка і захист», – розповіла вона.

Багато українських зірок, таких як Наталка Денисенко, Анна Сагайдачна та Олена Світлицька, висловили підтримку Валентині в коментарях. Її фоловери також висловили слова підтримки.

«Дуже боляче це читати! Обіймаю, Валюшо», «Нарешті ти розповіла про це! Ти неймовірно сильна дівчинка! Я тебе люблю і обіймаю міцно!», «Валю, по-перше, я в шоці, мені дуже шкода, що ти і багато жінок через це проходять! По-друге, я дякую тобі! Я відчуваю силу в кожному твоєму слові, силу і впевненість!», «Це так сильно! Ви дуже смілива, і я дякую вам! Мені не вистачило б сил і мужності про це говорити відкрито, на жаль…», «Зараз така трансформація українців відбувається, руйнується все, щоб було місце новому, чистому і справжньому. Дякую за відвертість і мужність», – пишуть користувачі соцмережі.

«Нарцис і насильник»: ексдружина Войтенка поділилася шокуючими подробицями їхнього сімейного життя  фото 1

Нагадаємо, проблеми у їхньому шлюбі почали говорити під час участі актора в «Танцях з зірками». Костянтин Войтенко і Валентина Мариніна офіційно розлучилися у жовтні 2022 року. У шлюбі у них народилася донька Емілія.

Раніше «Главком» писав, що Войтенко зізнався, в чому справжня причина його розлучення з першою дружиною: «Якщо глобально, то нечесність на самому початку відносин, коли ти додумуєш за людину, не сприймаєш її такою, якою вона є, хочеш його переробити».

Також Костянтин зазначив, що з дочкою бачиться регулярно, як тільки з'являється хоч якась можливість.

«Нарцис і насильник»: ексдружина Войтенка поділилася шокуючими подробицями їхнього сімейного життя  фото 2
«Нарцис і насильник»: ексдружина Войтенка поділилася шокуючими подробицями їхнього сімейного життя  фото 3

Зазначимо, Войтенко у квітні цього року повідомив про новий роман – він зустрічається з українською дизайнеркою Наталією Камінською.

До слова, сам Костянтин Войтенко із початку повномасштабного вторгнення РФ волонтерить. Спочатку допомагав із логістикою та евакуацією людей, а пізніше почав займатись збиранням коштів на потреби ЗСУ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: