Друзі Мадонни розповіли про її стан здоров'я 

Стан співачки погіршився через сепсис, викликаний інфекцією
фото: Kirsty Wigglesworth

Лікування може тривати тижні, а то й місяці

Співачку Мадонну кілька днів тому знайшли без свідомості у її квартирі в Нью-Йорку. Подробиці про здоров'я актриси тримаються в таємниці, але друзі вважають, що лікування може затягнутися. Про це повідомляє Daily Mail.

Після цієї новини менеджер артистки викликав її команду в Zoom, оскільки ситуація була дуже непередбачуваною. За даними західних ЗМІ, «рідні зірки готувалися до найгіршого». На щастя, Мадонну вже виписали з лікарні, але, подейкують, заплановані гастролі доведеться відкласти. 

Друзі співачки вважають, що її стан погіршився через сепсис, викликаний інфекцією. Зараз їй краще, але їй знадобиться лікування протягом наступних кількох тижнів або місяців. Якийсь час все було дуже погано, але лікарі з'ясували причину і почали лікування, повідомило джерело в оточенні артистки.

Рідні зірки говорять, що вона останнім часом багато працювала на турне, яке присвячене 40-річчю її музичної діяльності. До речі, команда Мадонни давно була занепокоєна її станом здоров’я, адже артистка останні три тижні почувалася зле, постійно збивала високу температуру.

Нагадаємо, що Мадонна зустрічається із 29-річним боксером Джошем Поппером.  Джерело видання зазначає, що Поппер тренує одного із дітей співачки. Як повідомили журналістам друзі співачки, їхні стосунки не можна назвати виключно діловими.

Читайте також: 64-річна Мадонна показала принади у зухвалому образі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: