Російська актриса Лідія Федосєєва-Шукшина раптово захворіла

Актриса має проблеми зі здоров'ям
фото з відкритих джерел

Жінка страждає від наслідків інсульту

Відома російська актриса Лідія Федосєєва-Шукшина, позиція якої щодо війни в Україні так і залишилась незрозумілою, неочікувано потрапила до лікарні.

Російські ЗМІ повідомили, що жінка пережила інсульт. Лікарі з’ясували, що в артистки  неприємний діагноз – гостре порушення мозкового кровообігу. Наразі зірка перебуває у свідомості, проте ходять чутки, що її стан критичний. 

Дочка актриси Ольга розповіла деталі неочікуваного візиту матері до лікарні, закликавши не нагнітати ситуацію. Вона назвала госпіталізацію «плановим обстеженням» та висловила впевненість, що її мама незабаром одужає.

«Знаходиться на плановому обстеженні в одному з кращих лікувальних установ», – прокоментувала Ольга.

Додамо, найбільшу популярність Федосєєвій-Шукшиній принесла гра у фільмах «Калина червона», «Вони билися за батьківщину», «Ходіння по муках» і «Дванадцять стільців». Крім того, вона була героїнею мюзиклу «Вечори на хуторі біля Диканьки».

Нагадаємо, що 83-річна актриса Лідія Федосєєва-Шукшина опинилася в пансіонаті для людей похилого віку. Новина про те, що жінка опинилася в будинку для людей похилого віку, вразила всіх без винятку. У пансіонат для людей похилого віку актрису оформила донька Ольга. За її словами, вона з якихось своїх особистих причин не може доглядати маму.

Читайте також: Актриса Шукшина звернулася до знаменитої матері з незвичайним проханням

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: