В Ізраїлі Олена Зеленська вигуляла стильний костюм

Олена Зеленська обрала костюм кольору слонової кістки
фото з відкритих джерел

Дружина Володимира Зеленського разом із Міхаль Герцог подивилися, як допомагають дітям із психологічними проблемами

Олена Зеленська вирушила з робочим візитом до Ізраїлю. Там вона разом з лідером держави Іцхаком Герцогом та його дружиною Міхаль відвідала низку важливих заходів. Про подію перша леді написала в Telegram.

«Від початку повномасштабної війни співпрацюємо з першою леді Ізраїлю над низкою проєктів у сфері ментального здоров’я. Вдячна за теплий прийом і можливість посилити нашу співпрацю», – розповіла Олена.

Разом із Міхаль Герцог перша леді України мала змогу подивитися, як допомагають дітям із психологічними проблемами в Safra Children’s Hospital.

Для зустрічі із президентським подружжям перша леді обрала красивий костюм молочного відтінку, який складався із піджака та довгої спідниці прямого крою. Діловий образ завершили туфлі-човники, вдало підібрані в тон до вбрання, ну і важливі деталі – об'ємно укладене волосся, небагато аксесуарів та легкий макіяж.

Для візиту до лікарні Зеленська обрала інший варіант одягу, а саме костюм темного-синього відтінку, який жінка скомбінувала зі взуттям коричневого кольору. Завершили вбрання аксесуари та тонкий ремінець, який вдало підкреслив талію.

Додамо, що перша леді України Олена Зеленська зустрілася з віце-президентом Єврокомісії з питань популяризації європейського способу життя Маргарітісом Схінасом. Вони обговорювали важливі напрямки роботи в освіті, медицині та культурі. 

Нагадаємо, що перша леді України Олена Зеленська зустрілася з українськими дітьми. На своїй сторінці в Instagram вона поділилася історіями маленьких героїв, які пережили страхіття війни в Україні.

Читайте також: Олена Зеленська виклала в мережу емоційний допис: На плечі випало забагато

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: