Потужна магнітна буря огорне Землю. Як захистити себе

Землю накриє магнітна буря
фото з відкритих джерел

Краще не займатися фізичними навантаженнями, а виділити час для відпочинку

10 червня почне дію магнітна буря середньої інтенсивності. Про це повідомляють вчені Центру прогнозування космічної погоди Національного агентства океанографічних та атмосферних досліджень США.

Сильні спалахи на Сонці впливають на магнітний щит Землі, це також відображається на здоров’ї людей. Відповідно люди можуть відчувати апатію, тривожний стан, нервозність та невизначеність в ухваленні рішень. У метеозалежних людей може збільшитися схильність до утворення тромбів, різко коливатися артеріальний тиск та посилитися мігрень.

Потужна магнітна буря огорне Землю. Як захистити себе фото 1

Сьогодні краще не займатися фізичними навантаженнями, а просто відпочити, релаксувати, приймати теплі ванни з травами та пити багато води. Магнітні бурі можуть тероризувати людей протягом кількох днів, а їхня інтенсивність безпосередньо впливає на наше самопочуття та настрій.

Додамо, що магнітні бурі є частою причиною дискомфорту для людей з проблемами серцево-судинної системи та схильністю до головного болю. Останні наукові дослідження показали, що сонячні магнітні бурі негативно впливають на синтез мелатоніну в організмі, впливаючи на самопочуття.

Читайте також: Що може допомогти під час магнітних бурь: поради лікаря

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: