Акторка Єва Мендес показала, як голить обличчя (фото)

«Мій кубинський тато – ведмідь-чоловік, а я його маленька копія», – жартує зірка
фото з відкритих джерел

Жінка дбає про сяючий колір шкіри обличчя

49-річна американська акторка Єва Мендес не стала приховувати, що бриє обличчя. Процес процедури дружина Раяна Гослінга показала у своєму Instagram.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Eva Mendes (@evamendes)

Зірка розповіла, що таким чином вдається підтримувати свіжий та бездоганний колір обличчя у віці 49 років. Жінка поділилася секретами спа, присвяченого догляду за шкірою, і показала, що голить обличчя.

Актриса виклала кілька фотографій своєї шкіри зблизька та продемонструвала процес, через який вона проходить.

Акторка Єва Мендес показала, як голить обличчя (фото) фото 1

«Голю обличчя! Я отримала багато коментарів до вчорашнього допису від жінок, які роками голили своє обличчя. Гаразд, я думаю, «дермопланування» є кращим словом, але це те, чим воно є, і мені це подобається!» – зауважила вона.

«Дякую за те, що моя шкіра сяяла @marianalvergara», – написала знаменитість.

Акторка розповіла, що почала з гоління обличчя, відомого як дермапланування. Після цього вона провела діамантовий пілінг, згодом додала трохи кисню, а фінішувала з маскою.

Американська акторка відповіла на кілька коментарів, шанувальники, зокрема, цікавилися процесом гоління обличчя та тим, як часто доводиться звертатися до такої нежіночої справи.

Акторка Єва Мендес показала, як голить обличчя (фото) фото 2

«Я звір, тому мені, мабуть, потрібно щодня! Моє волосся відростає, якщо мені холодно. Я буду буквально голити ноги в душі, мені стане холодно, і вся моя робота буде марна!» – поділилася подробицями зірка фільму «Місце під соснами».

Єва розповіла, що її шкіра після гоління почувається дуже добре.

«Макіяж і зволожувальний крем лягають набагато гладкіше. Я теж волохата. Мій кубинський тато – ведмідь-чоловік, а я його міні копія», – пожартувала зірка.

Нагадаємо, що українська артистка Даша Астаф’єва, щоб не втрачати форму, обирає перевірену та популярну серед багатьох зірок практику – йогу.

Читайте також: Невістка Тіни Тернер розповіла про головну трагедію у житті співачки

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: