64-річна Мадонна показала принади у зухвалому образі

Мадонна уміє викликати епатаж
фото з відкритих джерел

Артистка у епатажний спосіб привернула увагу фанів

Співачка Мадонна у свої 64 роки вміє дивувати публіку своїми незвичайними образами та нахабною поведінкою. Артистка на сторінці в Instagram виклала нове провокативне відео.

Мадонна запалила шанувальників у чорному корсеті та сітчастих колготках, яким часто віддає перевагу. Ще більше епатажності жінці додали прикраси у вигляді масивного золотого хреста. 

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Madonna (@madonna)

У такому сміливому образі Мадонна повигиналася на камеру, посидівши у різних позах на стільці. Знаменитість не соромилася показати свої пишні форми та підкреслити сексуальність відвертими жестами поміж ніг. Відео Мадонна супроводила дуетним треком з Семом Смітом.

«Ми робимо те, чого ми хочемо», – написала Мадонна.

Таким чином співачка привітала усю ЛГБТ-спільноту з початком Місяця гордості, який традиційно відзначається у червні та символізує толерантне ставлення до представників різних сексуальних меншин.

Додамо, що Мадонна зустрічається із 29-річним боксером Джошем Поппером. Про це повідомляє видання Daily Mail із посиланням на інсайдерів. Джерело видання зазначає, що Поппер тренує одного із дітей співачки. Як повідомили журналістам друзі співачки, їхні стосунки не можна назвати виключно діловими.

Читайте також: Мадонна розлучилася з хлопцем, який молодший за неї на 41 рік

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: