Мадонна показала нового хлопця: тренує одного із дітей співачки

Спільне фото з Поппером Мадонна опублікувала в інстаграмі, проте пізніше видалила його
фото з відкритих джерел

Прокоментувати стосунки зі співачкою на запит журналістів чоловік відмовився

Мадонна зустрічається із 29-річним боксером Джошем Поппером. Про це повідомляє видання Daily Mail із посиланням на інсайдерів. Джерело видання зазначає, що Поппер тренує одного із дітей співачки. Як повідомили журналістам друзі співачки, їхні стосунки не можна назвати виключно діловими.

Спільне фото з Поппером Мадонна раніше опублікувала в інстаграмі, проте пізніше видалила його. Поппер також раніше опублікував фотографію зі співачкою в інстаграмі. Прокоментувати стосунки зі співачкою на запит журналістів чоловік відмовився.

Раніше співачка кілька років перебувала у відносинах з танцюристом Ахламаліком Вільямсом, який молодший за неї на 36 років. Після розставання з ним на початку минулого року вона почала зустрічатися з Ендрю Дарнеллом, який молодший за співачку на 41 рік. Про розлучення співачки з Дарнеллом стало відомо наприкінці минулого тижня. Зустрічалися співачка та манекенник менше року.

За інформацією інсайдера, відносини співачки з Дарнеллом не були серйозними, та все ж вона засмучена, багато в чому через те, що останнім часом і так відчуває невпевненість у собі. «У неї криза впевненості, це все ускладнює. Їй було дуже весело з Ендрю, але не те, щоб це було кохання. Це був просто легкий роман, тож її серце не розбите. Просто розставання довелося дуже недоречно», – розповіло джерело.

Читайте також: У дружини співака Еда Ширана під час вагітності виявили пухлину

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: