Жарт про Соловйова із середнім пальцем вирізали з телеефіру

Рашист Соловйов
фото з відкритих джерел

В ТВ-версії КВК жарту про Соловйова не було, а фраза Пельша звучить після іншого жарту

Російські журналісти помітили цензуру випуску КВК, записаного в липні в Єкатеринбурзі. Там пройшов запис програми «Зустріч випускників КВК», але в ефір не увійшов жарт про телеведучого Володимира Соловйова.

Жарт про Соловйова звучав під час конкурсу «Імпровізація», під час якого на сцену виходили члени журі. Так, на сцену піднявся учасник команди «Уральські пельмені» Андрій Рожков. За легендою він був у ролі бабусі і на лаві примовляв: «Ходять і ходять, повії, наркомани. А ти куди?». Під час жарту учасник команди «Збірної Сніжногорська» вийшов у костюмі середнього пальця. «Ми хотіли Соловйову від усіх єкатеринбуржців привіт передати», – після оригінального жарту зал вибухнув оплесками. «Після такого успіху ніхто більше не намагатиметься», – резюмував ведучий КВК Валдіс Пельш. Але в ТВ-версії КВК жарту про Соловйова не було, а фраза Пельша звучить після іншого жарту.

Раніше «Главком» писав, що співачка Алла Пугачова жорстко висміяла пропагандиста у соціальній мережі за те, що грубо прокоментував її повернення до Москви.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: