Вагітна блогерка-мільйонниця Стужук в розпачі: наречений передумав одружуватися

Стужук з майбутнім батьком своєї дитини
фото з відкритих джерел

Софія Стужук вагітна від свого бойфренда

Скандальна українська блогерка Софія Стужук, яка досі не засудила російське вторгнення в Україну, прибігла в соцмережу, щоб поплакатися шанувальникам: її бойфренд не хоче з нею одружуватися.

За словами Стужук, вона з коханим мала розписатися в Латвії, де вона нині мешкає з трьома дітьми від попередньго шлюбу. Але, коли приїхали до місця реєстрації, у чоловіка зіпсувався настрій. Стужук жаліється, що через неприємну ситуацію закохані посварилися і не розмовляли кілька днів. Софія бідкається, що причина суперечки в тому, що бойфренд нібито не хоче одружитися з жінкою, яка носить прізвище попереднього чоловіка Дмитра Стужука. Тим часом Софія вагітна від свого хлопця – і ось-ось стане мамой четвертої дитини.

Однак багато хто з підписників блогерки підозрюэ, що мильна опера, яку розіграла блогерка – підставна, для того, щоб «годувати» шанувальників контентом, який будуть обговорювати. Стужук нагадали, як нещодавно вона інсценувала напад незнайомців з «коктейлями Молотова» на будинок, який знімає у Ризі.

Раніше блогерка оскандалилася дописом в соцмережі, коли окупанти черговий раз обстріляли українські міста. Стужук написала дивний пост, що це сталося через те, що українці раділи влучанню по Кримському мосту.

Читайте також: Настя Каменських вперше за довгий час вийшла на зв’язок та приголомшила новиною

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: