Настя Каменських вперше за довгий час вийшла на зв’язок та приголомшила новиною

фото з відкритих джерел

Виконавиця відверто зізналася, що набрала зайву вагу

Співачка Настя Каменських вперше за довгий час вийшла на зв’язок з шанувальниками у своїй соцмережі. Настя пообіцяла відповісти на всі питаннів фанів – і була у відповідях достатньо відвертою.

Так, Каменських розмістила в Інстаграм своє фото без макіяжу. На знімку співачка займається на одному з тренажерів у спортзалі. «Я дуже випала з режиму, набрала зайву вагу. Але намагаюся повернутись до активних занять, це дуже допомагає триматися», – відверто зізналася Настя. Пізніше співачка показала свій сніданок – ріденьку кашку.

В інших сторіс Каменських розповіла про роботу над концертним туром містами України та новою піснею. Про свого чоловіка – продюсера Олексія Потапенка – не сказала ні слова. Тим часом в українських ЗМІ вже не один місяць «гуляють» чутки, що співачка Настя Каменських і продюсер Олексій Потапенко – не разом.

Раніше «Главком» писав, що на тлі розмов про розлучення, Каменських розповіла про стосунки з Потапом під час війни. «Звісно, ми з Льошею у будь-якій ситуації намагаємося одне одного підтримувати. Я впевнена, що головне – об’єднуватись, коли важко та спіткає жахлива біда. Звісно, зараз у кожного з нас є свої задачі і напрями діяльності. Проте, головне – це об’єднувати свої зусилля для того, щоб допомагати країні та йти на зустріч миру і Перемозі», – розповіла Настя в інтерв’ю.

Читайте також: Відбилася від загону Путіна. Зірка «Кварталу 95» показав пародію на істеричну бабцю

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: