Українці вимагають позбавити громадянства блогерку Стужук за виправдання ракетної атаки РФ

Софія Стужук народилася на виросла в Криму
фото з відкритих джерел

Соціальні мережі обурилися реакцією Софії Стужук на кроваві теракти Росії

Блогерка-мільйонниця Софія Стужук, що досі не коментувала та не засуджувала агресію Росії проти України від початку вторгнення, написала дивний пост про ракетні обстріли України, та отримала гнівну реакцію українців.

Стужук опублікувала посилання на якого невідомого блогера, який «пояснює», чому Росія почала масовано обстрілювати наше територію ракетами. Мовляв, вся справа в тому, що українці раділи попаданню по Кримському мосту в окупованому Криму. «Повторюю ще раз-куди увага, туди енергія. Що хотіли, те й отримуєте»,  – процитувала Стужук «провидця».

Нагадаємо, з початком повномасштабної агресії Росії проти України, Софія Стужук із дітьми залишила Україну і нині межкає у Литві. Соціальні мережі обурилися її реакцією на кроваві теракти Росії, українці називають Стужук зрадницею і пропонують позбавити українського громадянства. Також у постах користувачі мережі нагадують, що Інтернет все пам’ятає. І Стужук забути про Україну.

Раніше «Главком» писав, Софія Стужук потрапила в скандальну ситуацію, назвавши себе «русской». Блогерка, перебуваючи в Об'єднаних Арабських Еміратах з подругою та дітьми, розмістила в «сторіз» несподіваний текст. «Обережно, росіяни в Дубаї», – написала вона російською мовою, демонструючи свій шопінг з подругою у торговому центрі найбільшого міста ОАЕ. Згодом скандальна «сторіз» зникла зі сторінки Стужук, проте журналістам вдалося зберегти її.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: