Обійми Зеленського з прем’єр-міністеркою Фінляндії потрапили в об'єктиви світових фотографів

Володимир Зеленський та Санна Марін
фото з відкритих джерел

Санна Марін одружена з колишнім фінським футболістом Маркусом Райкконеном

Президент України Володимир Зеленський взяв участь у саміті ЄС у Брюсселі, де його тепло вітали лідери інших країн. Фотографи звернули увагу, як з нашим президентом привіталася прем’єр-міністерка Фінляндії Санна Марін. Було помітно, що вона дуже рада зустрічі з Зеленським. Політикиня обійняла Зеленського.

Санна Марін відвідувала Україну у травні минулого року. Тоді під час зустрічі із Зеленським вони лише потиснули одне одному руки.

Нагадаємо, в серпні минулого року Санна Марін потрапила в скандал. В мережі з’явилося відео вечірки, на якій присутя вона з подругами. На кадрах, імовірно, взятих із соціальних мереж, вона та її друзі, зокрема фінські знаменитості, танцюють та співають. Марін зіткнулася з критикою з боку опозиційних партій – один із провідних політиків навіть вимагав, щоб вона пройшла тест на наркотики. Прем'єр-міністерка заперечувала, що вживала наркотики.

Не встигли інтернет-користувачі обговорити вечірку, як у мережу злили нове відео з участю Санни. Цього разу її зняли танцюючою в клубі з молодим чоловіком, в якому відразу впізнали популярного фінського співака Олаві Уусівірту. У відеозаписі видно, що в якийсь момент Олаві, тісно притискаючись до Санні, чи цілує її в шию, чи шепоче їй щось на вухо – думки з цього приводу розділилися. Очевидці розповіли пресі, що тієї ночі прем'єр-міністр танцювала з кількома чоловіками: «Ми з друзями запитували, чи справді вона все ще одружена. Кільце було на місці».

Пізніше політик заявила журналістам, що жодного поцілунку не було. Міг бути хіба що поцілунок у щоку, але вона не бачить нічого протиприродного в контакті такого роду з близькими друзями: «У цьому немає нічого, що варто приховувати від мого чоловіка».

Санна Марін ось уже два роки одружена з інвестором і колишнім фінським футболістом Маркусом Райкконеном. Пара має маленьку доньку.

Читайте також: Нове фото Тимошенко після відпустки збентежило соцмережі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: