В мережі звинувачують в брехні скандальну блогерку Стужук, яку «закидали коктейлями Молотова»

Російська преса вже трубить про «напад на найпопулярнішу інста-матусю»
фото з відкритих джерел

Українська блогерка Анна Алхім стверджує, «підпал» влаштував бойфренд Софії

Вчора стало відомо, що будинок в Ризі, який орендує відома українська блогерка Софія Стужук, закидали коктейлями Молотова. Тим часом, сьогодні з’явилася інформація, що «підпал» будинку могла організувати сама Софія. Блогерка зокрема відома тим, що мовчить про війну в Україні, а коли окупанти черговий раз обстріляли українські міста, написала дивний пост, що це сталося через те, що українці раділи влучанню по Кримському мосту. 

Українська блогерка Анна Алхім у своєму телеграм-каналі написала, що у будинок Стужук ніхто не кидав коктейлі Молотова. Мовляв, «пожежу» влаштував її бойфренд петардами. Його запримітили на камерах відеоспостереження, які були у сусідів.

«Аж перемкнуло від такого цинізму. Невдалу тему для піару вибрала. Коли твоїх співгромадян, у тому числі вагітних жінок та дітей, які сплять вночі у житлових будинках, вбивають балістичними ракетами – все не так однозначно і карма у них така, а ти – голуб  миру і поза політикою, а коли в тебе петардою запустили – ко-ко-ко. Замах на життя. Оце гнида», – обурилася блогерка.

Анна Алхім припустила, що навряд чи після скоєного хтось наважиться здавати житло скандальній блогерці Стужук. А так, як та нещодавно заявила, що в Україну не повернеться, то швидше за все перебереться до Росії. Недарма російська преса вже театрально бідкається: «Блогер-мільйонниця та одна з найпопулярніших інста-матусь Софія Стужук повідомила про напад».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: