Відома боллівудська акторка наклала на себе руки на знімальному майданчику

Колеги акторки кажуть, що вона пішла з життя через нещасливе кохання
фото з відкритих джерел

На початку січня Туніші Шарма виповнився б 21 рік

Актриса Туніша Шарма, яка успішно знімалася для боллівудських картин, наклала на себе руки під час зйомок серіалу «Алі-Баба: Легенда воїна».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Sheezan M Khan (Baba) (@sheezan9)

20-річну зірку Боллівуду знайшли мертвою у гримерці її колишнього хлопця – актора Шизана Мохаммеда Кхан. За кілька годин до смерті вона опублікувала в соціальних мережах кадри, на яких показала, як команда проекту готується до роботи.

Шарма закликала фанів стежити за оновленнями картини. Також актриса поділилася особистим фото та залишила підпис: «Ті, хто рухає своєю пристрастю, не зупиняються».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Tunisha Sharma (@_tunisha.sharma_)

Наразі правоохоронці з'ясовують обставини та причини смерті дівчини. Колеги акторки кажуть, що вона пішла з життя через нещасливе кохання. Кхан зізнався, що після розставання Шарма почувалася дуже нестабільно і регулярно погрожувала звести рахунки з життям. Ініціатором їхнього розриву став саме Шизан Мохаммед. Він розлучився з дівчиною через приналежність їхніх родин до різних релігійних конфесій.

На початку січня Туніші виповнився б 21 рік. Її кар'єра розпочалася у 13 років. Широкій публіці Шарма стала відома за такими картинами, як «Кохання через Інтернет», «Дивись ще раз», «Одержимість», «Імператор Ашока».

Читайте також: Гори спокійно, русня! Melovin переспівав відому пісню Пугачової

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: