Український рок-гурт оголосив тур містами Росії

фото з відкритих джерел

Фронтмен гурту записав відео, в якому пояснив свій вчинок

Український музичний колектив «Мачете» зібрався з гастролями до російських міст та планує виступити зокрема в Санкт-Петербурзі та Москві.

«Мачете» (або Machete) – український рок-гурт, створений лідером гурту «Токіо» Ярославом Малим у 2011 році. Артист народився в Кривому Розі, проте будувати кар'єру вирішив в РФ. У 2015 році він повернувся на батьківщину і записав музичний альбом «Війна та мир», де розповів про війну в Україні. Музикант засудив дії Кремля: «Неможливо там перебувати через таку величезну кількість брехні. Ми прийняли рішення, що і для нас, і для наших дітей правильно перебувати тут зараз, щоб підтримати свою країну, оскільки я громадянин України». Однак згодом гурт продовжив виступати в Росії.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от MACHETE (@machete.tokio)

Ярослав Малий записав відео, в якому свій вчинок пояснює тим, що нібито будує храм єдності, любові, чистоти і добра. Ролик він розмістив на сторінці гурту в соцмережі.

«Нам з дитинства кажуть, що цей світ такий, який він є. Ми маленькі люди й не можемо його змінити. Що ненависть, страх, агресія – це нормально. Це не так, усе в наших силах. Ми будівельники всесвіту і митці. Ми крок за кроком, пісня за піснею, цеглинка за цеглиною будуємо храм єдності, любові, чистоти, добра... Нам час прокидатися. Ми потрібні один одному. Це єдина причина чому ми це робимо», – заявив українець та додав, що колектив 2 червня виступить у Санкт-Петербурзі, а 2 липня і 30 вересня – у Москві. 

Читайте також: «Холостячка» Ксенія Мішина розповіла, як за нею півроку бігав відомий російський актор

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: