Тіна Кароль передала гнівний «привіт» Собчак, яка назвала азовців нацистами

Собчак не вперше «знаходить» в Україні нацистів
фото з відкритих джерел

Співачка врізала російській журналістці за новий вкид про «нацистів» та «бандерівців»

Українська співачка Тіна Кароль різко відреагувала на звинувачення російської «опозиціонерки» Ксенії Собчак, яка знову заговорила про те, що в Україні живуть «бандерівці» та «нацисти». Свою реакцію Кароль оприлюднила у Інстаграм-блозі.

«Бандерівці творили страшні речі – це правда. І батальйон «Азов» – типові нацисти. Хто ж сперечається? І що з цього? У них своє життя. У нас своя країна і нам є з чим в ній розбиратися», - написала Ксенія Собчак у коментарі. Коментуючи ці слова російської журналістки, Тіна Кароль написала: «Йди на…»



Раніше «Главком» писав, що телеведуча Маша Єфросиніна заявила, що Собчак – найбільше розчарування року серед так званих російських селебріті. Російська журналістка у своєму телеграм-каналі назвала українців нацистами за те, що українські користувачі соцмереж обурилися участю російської моделі Наталії Водянової в рекламній компанії міжнародної торговельної мережі Zara.

«Zara випустила рекламну кампанію. І конкретно саме українські акаунти заходять і шеймлять: типу, ви російську взяли. Ну, от не соромно? Що за нацизм взагалі? Причому, закидають організовано. Тобто, сидять люди у важкій ситуації, але їм правда здається, що головне з чим треба поборотися – це щоб росіяни нічого не рекламували, не знімали фільми для Канн, не виїжджали з Росії і т. д.? Це взагалі-то нацизм»,  – поскаржилася  Собчак.

Єфросиніна відповіла: «Найбільше розчарування року серед так званих російських селебріті, Ксенія Анатоліївна Собчак, нарешті розкрилася тотально. У своєму телеграм-каналі назвала українців нацистами, нас людей, які, цитую, «проживають важкі часи». Маю питання до Ксенії Анатоліївни Собчак. Ксенія, як ми з вами назвемо тих людей, громадян Російської Федерації, які закатували до смерті, зламавши руки, ноги, зґвалтувавши і спалюючи живцем людей у ​​Бучі, в Маріуполі, каструючи їх, вбили майже 400 дітей України, зп#здивши всі унітази, праски та цеглу навіть у будинках наших громадян на окупованих територіях, зґвалтувавши наших жінок, старих, дітей, як ми їх назвемо? Люди, які влаштовують своє життя? Вам мабуть невтямки, що такі існують».

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: