Похмілля ювіляра. Зірки емоційно реагують на підрив Кримського мосту

На залізничному мосту через Керченську протоку стався вибух
фото з відкритих джерел

На Кримському мосту стався вибух, частина полотна зруйнована

Соцмережа зранку рясніє кадрами вибуу на Кримському мосту. Українські зірки також не стримують емоцій.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Volodymyr Ostapchuk (@vova_ostapchuk)

Телеведучий Володимир Остапчук розмістив на своїх сторінці відеоролик, який підписав коротко: «З днем народження, Вова». Актриса Наталка Денисенко радісно відповіла Остапчуку: «Я аж підскочила з ліжка!»

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Юрій Ткач 🇺🇦 (@yuriy_tkach)

Актор студії «Квартал 95» Юрій Ткач також привітав російського агресора: «З дньом рождєнія!» І додав хештег «мостустал».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Олексій Арестович (@alexey.arestovich)

Радник офісу президента та відомий блогер Олексій Арестович розмістив відео пораненого мосту, та підписав пост: «Похмілля ювіляра».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Марічка Падалко (@marichkapadalko)

Телеведуча Марічка Падалка написала у своїй соцмережі: «Доброго ранку! Так зараз горить Кримський міст. Прямо, як на ескізі марки «Укрпошти». Ось вона – сила візуалізації! Потужний вибух пролунав сьогодні вранці. Місцеві мешканці в Керчі повідомляють, що вибух був дуже відчутним, в квартирах повилітати вікна, і була вібрація стін.

Відомо, що вибух стався на залізничній гілці мосту. За версією окупаційної влади, причина вибуху – пожежа в товарному потязі. «На Крымском мосту произошел подрыв грузового автомобиля – Национальный антитеррористический комитет РФ». Рух мостом перекрито. Пошкоджено не лише залізничне полотно, а й автомобільне, як видно на фото. Далі буде...»

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Продюсер.Телеведучий (@gorbunovyuriy)

Колега Падалки – телеведучий та продюсер Юрій Горбунов відреагував так на подію: «Ранок добрий! Кримський міст! То й таке! Буває! Шо поробиш!» І додав хештег «українапереможе».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Taras Topolia (@tarastopolia)

Співак Тарас Тополя написав: «Не Київ. Ранок – двісті двадцять сьомий. Настрій – кримський міст. Місяць – горить палає. Без зайвих слів. Красиво. Слава ЗСУ! Слава Україні!»

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ievgen Klopotenko (@klopotenko)

Телекулінар Євген Клопотенко розмістив на своїй сторінці картинку з написом: «Українці нарешті запалили багаття в Криму, щоб наварити борщу на всю нашу країну».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

Телеведуча Маша Єфросиніна опублікувала в соцмережі своє щасливе фото: «Коли прокинулася, а Кримський – й додала емоджі «вогник».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ника Белоцерковская (@belonika)

Російський блогер Ніка Білоцерківська, яка народилася в Одесі, а в Росії «здобула» статус іноагента за підтримку України, відреагувала на подію: «Дракарис, бл#дь. Яка все-таки була чудова ідея розпочати СВО! Хепі бездіяльність, коротше. Та Слава Україні!»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: