Зірки «Сватів» посварилися через ювілей Путіна

Інна Корольова в центрі світлини
фото з відкритих джерел

Анна Кошмал показала гнівні повідомлення від своєї кіномами Інни Корольової

Зірка «Сватів» Анна Кошмал гнівно відреагувала на відео своєї колеги по серіалу – російської акторки Олесі Железняк, яка улесливо вітає Путіна з ювілеєм. І отримала гнівні повідомлення від іншої колеги – актриси Інни Корольової, яка грає в серіалі її маму.

Путіністка накинулися із критикою на українську акторку. Нагадаємо, Аея назвала Путіна «кровожерливим вбивцею та брехуном». Корольова написала Комашл у приватні повідомлення: «Ти президента, випадково, не поплутала?». Анна Кошмал розмістила це повідомлення в своїй соцмережі та прокоментувала його: «А потім прилетіло і таке! Слів немає, одні емоції».

Нагадаємо, що відома російська актриса Олеся Железняк, одна з головних героїнь у серіалі  «Свати», нудотно привітала російського агресора Путіна з 70-річчям. Дивне привітання акторка виклала в мережу. У відеозверненні до Путіна артистка заявила, що «щаслива мати такого президента».

На відео актриси, яка підтримує Путіна, різко відреагувала її українська колега Анна Кошмал. На своїй сторінці в соцмережі Кошмал написала: «Зупиніть Землю, я зійду! Леся! Я не можу в це повірити!».

Читайте також:

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: