Українські зірки про Путіна та мобілізацію: Дайте діду пігулки

Арестович про виступ Путіна: Мова повна вибачень, інтонації, що просять, місцями – запобігливі. Усі ознаки внутрішньої катастрофи
фото з відкритих джерел

Остапчук порадив Путіну, кого брати на фронт в першу чергу, а Арестович – звернув увагу як жалюгідно виглядає президент РФ

Президент Росії Путін сьогодні повідомив про проведення часткової мобілізації в РФ. Гучна заява розлетілася соцмережею. Зірки шоу-бізнесу також не залишилися осторонь дзвернення Путіна та прокоментували його.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Volodymyr Ostapchuk (@vova_ostapchuk)

Телеведучий Володимир Остапчук у своєму Instagram опублікував фото російських знаменитостей у військовій формі, які публічно підтримують кремлівську політику. На світлинах: Тіматі, Олег Газманов, Микола Басков, Філіп Кіркоров, колишній одесит Джиган.  «До уваги російських військкоматів. Була б крута інтеграція з Авіалейлс, але їх вже не випустять», – написав Остапчук.

Популярний блогер та психолог Олексій Арестович звернув увагу, як погано нині виглядає Путін: «Ека хлопця перекрутило. Ухил вліво (хребет – питання влади), спроба закритися лівою рукою, не знає, куди подіти праву. Мова повна вибачень, інтонації, що просять, місцями – запобігливі. Усі ознаки внутрішньої катастрофи».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Олексій Арестович (@alexey.arestovich)

«Часткова мобілізація тому, що вони розуміють – у них немає потенціалу для створення нових з'єднань. Резервісти підуть на поповнення існуючих. 300 тисяч. Це говорить про дві речі: втрати російської армії не просто величезні, що зашкалюють, точно понад 100 тисяч убитими та пораненими, скоріше – під 150. Подвійний комплект набирається тому, що наступні 150 вони вже подумки списали. Як добре бути росіянином за Путіна. Наступної весни хліба у нас підніматиметься не на приклад дружніше, ніж надихати», – додав Арестович.

«Замість гідного життя, соціального забезпечення, відремонтованих доріг, газифікації у кожному селищі РФ, розвитку і можливості бути представленими у сучасній спільноті - Путін обрав для своїх підданих мобілізацію-утилізацію. Ні, мені їх не шкода. Навіть матерів, які оплакуватимуть синів. Нікого з них! Мені боляче за наших синів, за наших хлопців і дівчат», – написала співачка Злата Огнєвіч.

«Часткова мобілізація – всезагальна могилізація. Бункерний виродок розуміє, що його єдиний вихід – могила. Так вирішив ще тисяч двісті за собою забрати», – прокоментувала рішення Путіна ведуча Маша Єфросініна.

«Як довго ви будете це їсти? Не те, щоб я не знаю відповіді, але не можу не запитати, – звернувся до росіян продюсер Олександр Роднянський, який довгий час жив та працював в РФ. – Тому що не вірю, що хоч скільки-небудь розумна людина може вірити цьому марення, що вивалюється на ваші екрани. Почну з виступу найголовнішого. Нічого нового. Поділився чоловік нічними кошмарами. У нормальній родині люблячі онуки дали б пігулок. Але тут родина не цілком нормальна. І що ми почули? Що Захід тільки й хоче «роз'єднати та знищити Росію». Переведу з путінської на доступний: «Замість загальної газифікації та каналізації, замість туалетів та нормальних пенсій росіяни отримують часткову мобілізацію». Вітаю».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Александр Роднянский (@alexander.rodnyansky)

«Але не радійте передчасно – після часткової мобілізації обов'язково оголосять і повну, і кордони закриють, і ядерну зброю, боюся, можуть застосувати. Ваш знову їм усьому світу загрожує, – продовжує Роднянський. – І далі теж добре: Київ планує перенести військові дії на територію Росії. Тобто, якщо вірити безумцю, який не стикався з реальністю останні 25 років, Україна замість того, щоб «воювати сама з собою на власній території», хоче «втягнути у війну та Росію»? Ні, ви не дозволите. Точніше, вами не дозволять. Ваші тіла. Але новина – тепер у вас уже не СВО, але ще й не війна, а так – щось середнє. І виявляється, що люди таки гинуть. Шойгу, як ви пам'ятаєте, який ніколи не служив в армії, збрехав у черговий раз – загинуло не 55 тисяч, як стверджують «вороги», а «всього» 5937. Зате в українців – 100 тисяч! Чи не встигли денщики ще один нуль дописати. Так мільйон був би.

Питання – навіщо все це? На нього дав відповідь письменник Захар Прілєпін. «І ми припинимо цей нескінченний парад ситих котів, – сказав цей «голос совісті». Оце мета! Не треба вам ситості! І виникає все те ж риторичне питання – їсти це ви довго будете?»

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: