Режисерка Байрак напала на українців, які радіють вибуху на Кримському мосту

Байрак розповіла про дзвінок до мами в Крим після вибуху на Кримському мосту
фото з відкритих джерел

Одіозна режисерка на початку вторгнення РФ заявила, що Україна винна у тому, що Росія напала

Український режисер Оксана Байрак, яка від початку війни жодного слова не сказала на захист України та називала росіян «братським народом», опублікувала в Інстаграм пост, у якому та розповідає про дзвінок до мами в Крим після вибуху на Кримському мості.

«Сьогоднішній ранок був особливо раннім. Звісно, ​​я набрала мамулю. Почувши мій схвильований голос, моя геніальна мама відразу процитувала свою улюблену цитату Джона Стюарта Мілля: Краще бути незадоволеним мудрецем, ніж задоволеним дурнем. Краще бути незадоволеним Сократом, ніж задоволеною свинею. Бо якщо дурень чи свиня знають лише один бік предмета, то мудрецю відомі всі його сторони. І тому краще помилятися із Сократом, ніж бути правим разом із усіма цими дурнями-свинями», – написала Байрак.

На жаль, в коментарях підписники підтримують режисерку, можливо тому, що нині більшість шанувальників одіозної артистки – росіяни. «Ні цитування Міля, ні згадка про Сократа в даному контексті зовсім не відокремлює вас від однокліткових, про яких так багато пишете. Навіть побажань ніяких немає. Просто жаль, як швидко зірки згорають і перетворюються в попіл», спробувала не погодитися з Байрак одна з дописувачок. На що та їй гнівно відповіла: «Розумієте (якщо в вас є чим), справжні зірки дарують своє світло завжди. А в попіл перетворюються одноклітинні. Яких – віз з величезним візком! До яких, до речі, і ви маєте відношення. Ви вирішили образити мою геніальну маму? Тоді ви – потвора. Геть з моєї сторінки. До одноклітинних».

Тим часом зірка серіалу «Кріпосна» Анна Сагайдачна написала у своїй соцмережі, що одна з передплатниць надіслала їй пост Байрак, а також розповіла, що після нещодавнього інтерв’ю актриси, в якому та розповідала, що припинила спілкування з Баркак через її антиукраїнську позицію, режисерка теж її назвала в соцмережі «одноклітинною». Сагайдачна відреагувала на слова Байрак: «Нарешті і я заслужила на це високе звання. Бо кого тільки немає у цьому списку «одноклітинних» та «бесталанних». Ось тепер і мене приєднали. Ну, що ж, я за все завжди вдячна».

Раніше «Главком» писав, що за словами актриси Наталки Денисенко, режисер Байрак на початку вторгнення РФ заявила, що Україна винна у тому, що Росія напала на нашу землю. Крім того, Оксана Байрак на своїй сторінці в Інстаграм розмістила публікацію на захист Сніжани Єгорової, яка заявила про підтримку Путіна.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: