Бабкін випустив трек із «хорошим русскім» Гребенщиковим: гнівна реакція мережі

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Від шквалу критики музиканта не врятувало навіть те, що всі гроші зі стрімінгу Face to Face надходитимуть на рахунок UNITED24

Сергій Бабкін випустив трек Face to Face разом з російським музикантом Борисом Гребенщиковим. Мережа лютує через таку співпрацю.

У пісні Face to Face сплелися англійська, російська та українська мови. Над ним працював не лише Сергій Бабкін і Борис Гребенщиков, а й британський музикант Дейв Стюарт, якого знають як гітариста гурту Eurythmics, та американська співачка Стіві Нікс з гурту Fleetwood Mac. «Для мене велика честь бути частиною цієї композиції та записуватися зі справжніми легендами. Я також безмежно вдячний їм і всій світовій музичній спільноті за підтримку України в ці важкі часи», – прокоментував Бабкін.

Тим часом, підписнків Сергія Бабкіна розлютило те, що він тягне в Україну «хороших русскіх», поки Росія продовжує запускати ракети по нашим містам і вбивати людей, повідомляє 24 канал. Від шквалу критики музиканта не врятувало навіть те, що всі гроші зі стрімінгу Face to Face надходитимуть на рахунок UNITED24:

«Який Гребенщиков, Сергій, що з вами не так?», «Скільки можна співпрацювати з росіянами? Навіщо, заради чого? Без Гребенщикова ця колаборація була б дійсно класною, а так виглядає, як відбілювання ворогів. Здається, Сергій уже пробачив русні Харків і готовий з нею дружити», «Здається, це той самий Гребенщиков, який в інтерв'ю сказав, що «не видел украинцев в Крыму», «Вам нормально співпрацювати з росіянами? Це неповага до себе і до своїх слухачів», «Чому не можна обійтися без русні? В Україні стільки людей, травмованих війною, для них одна згадка про рашу – це значний тригер. Але Сергій не хоче їх поважати, краще ж поважати русню».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: