Держсекретарка МОЗ зняла приватне відео на кліп гурту «Антитіла»: розгорівся скандал

Інна Солодка має стаж державної служби понад 17 років
фото з відкритих джерел

На аматорський кліп Інни Солодкої звернула увагу журналістка

Держсекретарка Міністерства охорони здоров’я Інна Солодка зняла аматорський кліп на пісню гурту «Антитіла» «Фортеця Бахмут». ВІдео потрапило на YouTube.

На це звернула увагу журналістка Любов Величко. Вона написала у Фейсбук, що натрапила на нього випадково, бо хотіла знайти оригінальний кліп. «Шукала кліп гурту «Антитіла» «Фортеця Бахмут», а пошуковик видав аматорський відеомікс за участі... державного секретаря Міністерства охорони здоров'я Інни Солодкої», – повідомила в дописі журналістка.

На відео під назвою «Інна Sweety & Антитіла» Солодка співає у військовій формі. Складається враження, що вона виконує пісню разом із гуртом. Тим часом лідер гурту Тарас Тополя публічно підтвердив, що Солодка зверталася до них за фонограмою цієї пісні, але, мовляв, вона запевняла, що її буде використано для особистих цілей.

В коментарях під дописом Величко обурюються українці: «Дівчина для коханого в Бахмуті: збирає на пікап/дрони/нічник/старлінк/генератор. Жінка для коханого в Бахмуті: знімає кліп», «Можете вважати мене старомодною, але державній службовиці знімати кліп із псевдонімом «sweety» і викладати його публічно – це моветон», «Вона просто пішла в Льодовий на Теремках, де знімався оригінальний кліп. Зняла себе і грубо вмонтувала, як і в звукову доріжку теж врізала свій спів. Але прецедент цікавий, як для держсекретаря. Тут цікаво ще, чи Тополя в курсі».

«Інна Солодка звернулася до нас півтора місяця тому з проханням надати фонограму пісні «Фортеця Бахмут» для того, щоб створити привітання – особисте, інтимне, цікаве щире привітання для свого коханого, який на той момент був на фронті. «Антитіла», звичайно ж, надали фонограму. Більше того, я навіть записав слова підтримки цьому чоловікові. Вона зняла відео. «Антитіла» не мають ніякого відношення до цього відео. Це робота її креативної команди», – сказав Тополя у відеозверненні.

Однак після того, як на відео звернули увагу користувачі соцмереж, від імені сторінки гурту було опубліковано іншу відповідь, в якій було сказано, що дозволу на використання пісні «Фортеця Бахмут» гурт не давав. Також гурт закликав скаржитись на кліп, однак згодом цей коментар зник.

Читайте також: Наталія Могилевська продає за 100 тисяч гривень приховану рекламу у новому кліпі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: