Настя Приходько знову накинулася на Потапа: Він пішов у рознос

фото з відкритих джерел

Співачка Приходько, коли заходить мова, про Олексія, каже: «У мене давнє «кохання»

Співачка Настя Приходько в інтерв'ю блогеру та телеведучому Славі Дьоміну для його ютуб-каналу знову порушила тему своїх непростих відносин з репером Потапом. Коли мова заходить про нього, співачка каже: «У мене давнє «кохання» з Потапом. Про це всі знають».

«Потап на «1+1» казав про мене: «Давайте тільки без цієї атошниці». І ще багато чого про мене казав. І дуже він наполягав, щоби мене не було в проєктах телеканалу. У нього велика ненависть до мене. Хоча я з ним не спілкувалася. Одного разу перетнулися у Палаці «Україна» і теж посварилися. Я йому тільки сказала іди нах#й. І ще перетнулися якось у Криму. Це 2011 рік був, точно не пам’ятаю. У нього непристойне ставлення до мене як до дівчини взагалі. Я його не чіпала. Але коли він почав робити факап за факапом, пішов у рознос. І його пісня «Волонтер» – це просто дно. Людина взагалі не розуміє, що відбувається. У мене поваги до такої людини немає», – розповідає артистка.

«Я його штрикаю і штрикатиму, тому що він мене бісить своєю поведінкою. Я його штрикала ще на початку війни 2014 року», – додає Приходько.

Раніше «Главком» писав, що Приходько на своїй сторінці у Фейсбук прокоментувала одну з публікацій про Потапу та Насту Каменських невтішними словами: «Рідкісне г#вно, а не людина». Під постом психолог ТРК Україна Олена Рихальська попросила Приходька пояснити, чому вона так думає: «Настя, а чого г#вно? Бо виїхав? Чи що? Мені цікава твоя думка, роз'ясни! Я з ними працювала за плюсами, начебто не погані були». Настя написала: «Він як людина повне г#вно! Зараз він говорить моїми словами 2014 року, а коли ми з ним перетнулися у Палаці України, він мене образив. За що був посланий на х#й... Тоді він бігав і налаштовував усіх проти мене і дуже негарно відгукувався у колах, за мої дії проти Росії, і я про це знаю», – заявила Приходько.

Читайте також: Телеведучий Остапчук, розповів про будинок в Умані, в який влучила ракета: Жили однокласники

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: