Шерон Стоун втратила опіку над сином через один кадр у фільмі

Фільм «Основний інстинкт» вартував акторці опіки над сином
фото з відкритих джерел

Акторка зізналася, що ця трагедія спровокувала у неї проблеми зі здоров'ям

Шерон Стоун сьогодні виповнюється 65 років. Акторка досить рідко дає інтерв'ю. Однак нещодавно вона з'явилася у подкасті Table for Two. У ньому голлівудська зірка розповіла, як фільм «Основний інстинкт» вплинув її особисте життя. За словами актриси, після виходу картини вона втратила опіку над своїм сином Роаном під час судового процесу з колишнім чоловіком Філом Бронштейном.

«Я втратила опіку над своєю дитиною. Суддя запитав мого маленького хлопчика: «Ти знаєш, що твоя мати знімається у фільмах для дорослих?» Те, що мене вважали поганою мамою через роль, це очевидне зловживання з боку системи. Люди взагалі з'являються голі на телебаченні. А я втратила опіку над сином через один кадр», — сказала Шерон.

Акторка зізналася, що ця трагедія спровокувала у неї проблеми зі здоров'ям. «Це буквально розбило мені серце. Я опинилась у клініці. У мене діагностували додаткові серцеві скорочення

Роан – син Шерон від її колишнього чоловіка Філа Бронштейна. Вони одружилися 1998-го та усиновили хлопчика 2000 року. 2004-го шлюб дав тріщину, і подружжя розлучилося. Після цього Стоун усиновила ще двох дітей – у 2005 сина Лерда, а у 2006 – Куїна. Усі діти Шерон, до речі, народилися Америці – від них відмовилися біологічні батьки.

Ще у 2019 році Роан подав документи, щоб додати прізвище мами до свого повного імені. Тепер він Роан Бронштейн Стоун.

Читайте також: Принц Гаррі образив королеву Єлизавету ІІ

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: