Шон Пен розповів про зустріч з Путіним на дачі Міхалкова: Огидне відчуття

фото з відкритих джерел

Під час перебування в Росії Шона Пенна та Джек Ніколсона відвезли у заміський будинок Міхалкова

Голлівудский режисер та актор Шон Пенн, який активно підтримує Україну у війні з Росією, зізнався, що зустрічався з Путіним. Про це пише видання Independent.

Зустріч відбулася в 2001 році, коли Шон Пенн разом з іншою голлівудською зіркою Джеком Ніколсоном приїздив на Московський кінофестиваль. Навіть тоді, за понад 20 років до вторгнення Росії в Україну, Пенн каже, що мав дуже погане передчуття щодо політика, якого він тепер називає «моторошним хуліганом».

Під час перебування в Росії Пенна і Ніколсона відвезли у заміський будинок затятого путініста Микити Міхалкова. Туди навідався і Путін. Шон Пенн каже, що знав про візит кремлівського лідера, однак прийняв запрошення, бо не зміг відмовитися.  

«Ми мчали так швидко, як їм хотілося, не дбаючи про те, чи може це становити небезпеку в селах, через які їхали, – згадує Пенн дорогу до помістя Міхалкова. – Коли селяни з візками, керованими кіньми, намагалися проїхати, співробітники служби безпеки в наших машинах висовувалися у вікно, щоб відштовхнути їх палицями. Це було так агресивно», – згадує режисер. Подорож автомобілем викликала у нього «холодне, огидне відчуття».

Раніше «Главком» писав, голлівудський режисер та актор Шон Пенн в рамках 73 Берлінського кінофестивалю представив документальний фільм про війну в Україні. Картина має назву «Суперсила» («Superpower»).

Читайте також: Президент Чехії з'явився на концерті ТНМК: пив чай з паперового стаканчика

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: