Принц Гаррі образив королеву Єлизавету ІІ

Принц з дітьми та дружиною
фото з відкритих джерел

Королівський нащадок та його дружина Меган охрестили півторарічну доньку Лілібет

Відомо, що принц Гаррі та Меган Маркл назвали свою доньку Лілібет на честь Єлизавети II, яка мала аналогічне прізвисько у дитинстві. Таким чином подружжя хотіло висловити повагу королеві, але в результаті все вийшло зовсім навпаки. Більше того, експерти вважають, що Гарі наперед знав, що, назвавши доньку цим ім'ям, він виявить зневагу до бабусі.

За словами експертів, герцог Сассекський образив Єлизавету II, а не втішив її самолюбство. «Те, що Гаррі не вистачило здорового глузду передбачити, що це викличе проблеми, неймовірно», – заявив письменник Том Куїнн у новій книзі «Золота юність. Інтимна історія дорослішання у королівській сім'ї».

Письменник додав, що якщо принц Гаррі справді хотів зробити приємне королеві, то міг би назвати дочку Єлизаветою. «Він напевно знав, що присвоєння улюбленого в дитинстві прізвиська монарха буде сприйнято багатьма як неповага і нав'язливість», – зазначив Куїнн, припустивши, що королеву засмутив вибір імені для дитини принца Гаррі, оскільки прізвисько все ж таки залишалося інтимною частиною її особистого життя.

Тим часом стало відомо, що принц Гаррі та його дружина Меган охрестили півторарічну Лілібет. Про це з посиланням на заяву представника пари повідомив британський телеканал Sky News. Церемонія хрещення відбулася в маєтку сім'ї в Каліфорнії. На церемонію були запрошені батько принца Гаррі, король Великобританії Чарльз III і його дружина Камілла, однак вони на хрестини не приїхали.

Відомо, що хрещеним принцеси Лілібет став американський актор Тайлерт Перрі. У 2011 році американський Forbes заніс його до рейтингу найбагатших людей у сфері масових розваг.

Читайте також: Дочка мера Дніпра Філатова показала, в якій компанії він відсвяткував день народження

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: