Ще один відомий російський співак хоче воювати проти українців

Путініст Маршал оголосив українців особистими ворогами
фото з відкритих джерел

Співак Олександр Маршал – колишній киянин

Музикант Олександр Маршал заявив, що хоче вирушити добровольцем на війну в Україну. Подробицями артист поділився у шоу «Емпатія Манучі».

Співак розповів, що йому відмовили через вік. Маршал додав, що нині в Україні воює його племінник, з яким він підтримує спілкування. «Я вважаю, що навіть думки про фашистську ідеологію не повинно бути на планеті Земля. Якби ми не розпочали спецоперацію, вони б 100 відсотків вдарили. Вони до цього готувалися», – штовхає промову музикант в традиціях путінських методичок.

Російський співак Олександр Маршал, який виріс у Києві, розпочинав тут кар'єру, а потім виїхав до Росії, активно підтримує політику Путіна та виступає на пропагандистських заходах. Виконавцю заборонено в'їзд до України. За словами співака, через це він не зміг приїхати до Києва, щоби проводити в останню путь померлих батьків та сестру.

Мати виконавця пішла з життя у 2015 році. Згодом її кремували та відправили урну до Росії. 2017-го пішла з життя і сестра виконавця. Діяли за тією ж схемою, співак отримав порох родички. Пізніше Маршал попросив друзів привезти й останки батька, якого раніше було поховано в Києві. Олександр Маршал гнівно прокоментував російській пресі ситуацію, що склалася з його родичами, звинувативши в тому Україну. Співак ні на мить не задумався, що причиною трагедії є він сам, а вірніше його зрадницьке ставлення до країни, де він виріс.

«Ексгумували батька, кремували, привезли урну. Тепер вони у мене на Троєкурівському цвинтарі, хоча б є куди приходити... Ті, хто зі мною це влаштував, та не тільки зі мною, з багатьма, з тими, хто народився в Києві, я маю на увазі «заборонених» артистів. Я просто хочу сказати, що це мої вороги, особисті вороги!» – заявив виконавець.

Читайте також: Акторка Саліванчук з розбитим обличчям з’явилася в прямому ефірі одного з телеканалів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: